• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Teorije zavere o zdravstvenom stanju Kejt Midlton su sve jezivije: Sada tvrde i da je u mentalnoj ustanovi

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bakingemska palata je ranije saopštila da se princeza neće vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa, a za sada ostaje nejasno kada će se vratiti kraljevskim obavezama

  • 0
Kejt Midlton, princeza od Velsa Foto: Pool Photo via AP/Chris Jackson (POOL)

Kejt Midlton je 16. januara podvrgnuta operaciji abdomena zbog neutvrđene bolesti. Od tada, nedostatak informacija o njenom zdravstvenom stanju i oporavku je potpun, sa izuzetkom kratkih pojašnjenja koja su negirala mogućnost da je princeza od Velsa u postoperativnom periodu bila ue komi ili da je u pitanju rak.

Dve nedelje posle operacije, 29. januara, otpušteni su i ona i kralj Čarls III, koji je takođe bio operisan zbog benigne uvećane prostate. Kralj je uslikan kako izlazi iz bolnice nasmejan, dok od Kejt nije bilo ni traga. I tako se nastavilo sve do sada, kada je tabloid "TMZ" objavio prvu sliku supruge princa Vilijama u vozilu kojim je upravljala njena majka, Kerol, u blizini zamka Vindzor.

Sporna fotografija

Sa naočarima za sunce i ozbiljnim izrazom lica, kao da pokušava da prođe neprimećeno, Kejt se prvi put pojavila u javnosti posle skoro 50 dana od kada je objavljeno saopštenje o njenom operacionom zahvatu. Poslednji put smo je u javnosti viđena 25. decembra, kada je sa ostatkom britanske kraljevske porodice prisustvovala tradicionalnoj misi u crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringemu.

U ovom trenutku se ispostavilo da je princeza, dok se još oporavljala u bolnici, nastavila sa nekim od svojih dužnosti i da je "radila iz kreveta". Nakon što je otpuštena, preselila se u Adelaide Cottage da se oporavi.

Fotografija "TMZ" pokazuje da princeza nije ograničena na tu rezidenciju, već se kreće između ostalih rezidencija kraljevske porodice.

Za ledi Kolin Kembel, stručnjaka za britansku monarhiju, "savršeno je normalno i prirodno da nije viđena još uvek", kako je objasnila u intervjuu za "Mujer Hoy". Ponašanje je slično kao kod bilo koje druge osobe koja je išla na neku operaciju.

Ministarstvo odbrane Velike Britanije izbrisalo je ime Ketrin, princeze od Velsa, sa lista osoba koje će prisustvovati ceremoniji "Pozdrav bojama" 8. juna.

Ministarstvo je prethodno objavilo da će se buduća britanska kraljica pojaviti na balkonu Bakingemske palate sa ostalim članovima kraljevske porodice tokom ceremonije, ali prethodno nije tražilo kancelariji princa i princeze od Velsa dozvolu za tu najavu, navodi "Skaj njuz".

Bakingemska palata je ranije saopštila da se princeza neće vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa, a za sada ostaje nejasno kada će se vratiti kraljevskim obavezama.

"Pozdrav bojama" je svečanost koju izvode pukovi britanske vojske i vojske Komonvelta.

To je tradicija britanskih pešadijskih pukova još od 17. veka, iako njeni koreni idu mnogo dalje u prošlost.

Teorije zavere postaju sve jezivije

Društvenim mrežama, a ponajviše "TikTokom" kruže teorije o "nestanku" Kejt Midlton. I dok jedni tvrde da je u komi nakon operacije, drugima se pak "više sviđa" teorija da je ona smeštena u mentalnu ustanovu.

@royalnewsdaily HUGE NEWS About Kate Middleton! #royal #royals #royalty #royalfamily #katemiddleton ♬ original sound - royalnewsdaily

U jednom videu sa profila @royalnewsdaily obrazlaže se da, prema saznanjima novinarke iz Španije, Kamile Segovije, Kejt Midlton uopšte nije ni u stanju da govori i da se nalazi u duševnoj bolnici. Kako se navodi u videu, prema tvrdnji novinarke čiji tekst zapravo se ne pronalazi ni u jednim medijima, naveden je čak i naziv te bolnice.

Dalje se objašnjava kako je njeno stanje toliko ugroženo da se ne može setiti ni sopstvenog imena, a navodno je doktor novinarki potvrdio ovo saznanje.

O tome, van "TikToka", ne postoje nikakvi dokazi, nijedan tekst ove novinarke, niti dokaz da ona uopšte i postoji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona