• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Živi u dvorcu, ceo život je vezana za kraljevsku porodicu, a sada je pod sumnjom da je krivac za sve probleme

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ledi Rouz je glavna tema svetskih medija

  • 0
Sarah Rose Hanbury Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vest da je nekadašnja prijateljica Kejt Midlton Sara Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, uzrok uzdrmanih odnosa između supružnika pre nekoliko meseci je obišla svet. Kada se činilo da se sutuacija smiruje, postalo je još napetije. Kejt Midlton već dva meseca niko nije video, spekuliše se da je bolesna, a onda je ponovo pokrenuta stara tema - preljuba. Pominje se da je markiza od Čolmondlija glavni krivac.

Supruga 23 godine starijeg Dejvida Roksevidža, sedmog markiza od Čolmondlija, ima 39 godina. Sara Rouz Čolmondeli (devojačko Hanberi) Bivša je manekenka, nekada je bila istraživač za konzervativnog poslanika Majkla Gouva. Sada je posvećena upravljanju imanjem svog muža.

Bračni par o kome se sve više priča živi sa svoje troje dece – blizancima Aleksandrom Hjuom Džordžom Čolmondelijem, grofom od Roksevidža, i lordom Oliverom Timotijem Džordžom Čolmondeli, obojica od 15 godina, i ćerkom ledi Ajris Marina Alin Čolmondeli, od osam godina.

Sarah Rose Hanbury i David Cholmondele Foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Njihov dom je veličanstveni dvora Hoton Holu od 106 soba, izgrađen za prvog britanskog premijera, ser Roberta Volpola, 1720-ih. Raskoš enterijera je nešto o čemu se pisalo, a dvor je poznat i po prostranom parku u kome obitavaju beli jeleni.

Ćerka Timotija Hanberija, dizajnera veb-stranica, i Eme Hanberi, modne kreatorke, supruga je upoznala na odmoru u Italiji 2003. godine, veridbu su objavili šest godina kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)
Generacijama je Ledi Rouz Hanberi povezana sa kraljevskom porodicom. Njena baka po majci, ledi Elizabet Lambert, bila je jedna od osam deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga, piše "Independent.co.uk".

Obrazovala se u Stove školi (Stowe Schoo) u Bakingemširu, gde je godišnja školarina oko 38.000 funti. Potom je postala postala je student na Otvorenom univerzitetu u Engleskoj. Uprkos tome što ima prestižno obrazovanje, trenutno nije poznato koji je stepen stekla dok je bila u školi, piše "Yahoo.com".

Ranije je radila kao model u kampanjama za brendove uključujući "Miu Miu" i "Poplin London". Kada se povukla iz manekenstva, Rouz je nakratko nastavila karijeru u politici i postala istraživač za Majkla Gouva, konzervativnog člana parlamenta koji je u to vreme služio kao sekretar za obrazovanje u senci.

Glasine iz 2019. kažu da su Vilijam i Rouz imali aferu tokom njegove veze sa Kejt. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su se navodno posvađali sa Rouz, koja je nekada bila bliska prijateljica Kejt. Glasine su oživele 2022.

Ledi Rouz retko daje intervjue.

"Independent.co.uk" navodi da verovatno ona vodi "Instagram" nalog "Houghton Hall", gde povremeno deli fotografije svog muža i njihove dece dok uživa u bašti.

Britanski mediji pišu o njenim glamuroznim odevnim kombinacijama, a mnoge od njih su upriličene i za događaje kaljevske porodice.

I dok su pitanja poput onih da li je moguće da neko može da prevari Kejt Midlton odavno pala u sporedni plan, ostaje čuđenje gde je član kraljevse porodice o kome priča ceo svet? Da li su lekarski pregledi i potencijalne bolesti samo zavesa za arhetipski motiv preljube, koji u slučaju kraljevske porodice prerasta u globalne razmere?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona