• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je Rajli Džonson, najlepša žena u Australiji: Fotografija iz noćnog kluba katapultirala ju je do slave

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada žena koja je nazvana "najlepšom devojkom u Australiji" otkrila je sve o neočekivanom uspehu nakon nastanka slučajne fotografije u noćnom klubu

  • 1

Ona je u martu snimljena u noćnom klubu u Taunsvilu u Australiji dok se zabavljala sa svojim dečkom Tajrisom Bairom. Nakon što je noćni klub "The Bank" objavio fotografiju Rajli Džonson na svojoj "Fejsbuk" stranici, ubrzo je postala viralna, jer su mnogi proglasili 19-godišnjakinju "prirodnom lepoticom" koja bi trebalo da se bavi manekenstvom.

Sada je Rajli, koja je iz ruralnog grada More na severozapadu Novog Južnog Velsa, kako prenosi "News.com.au", debitovala u modi na naslovnoj strani ovonedeljnog "Stellar-a".

Uprkos ovoj nagloj prekretnici u njenom životu i vralnoj senzaciji, ova mlada žena, koja ima svega 19 godina, otkriva da nije očekivala tako veliko interesovanje za nju.

- Bilo je nadrealno. Nedavno sam bila na koncertu, čekala sam da koristim toalet sa oko 500 drugih ljudi, a ova dva čoveka su prišla i prepoznala me - izjavila je Rajli, koja na prestižnoj naslovnici nosi komplet australijskog dizajnera "Bec + Bridge" i dodala:

- A onda su svi počeli da me dozivaju. Pitala sam se: "Šta se dođavola dešava?'"

Međutim, ističe, nije ni sva pažnja bila pozitivna.

- Morala sam da zključam svoje profile na društvenim mrežama i da ih označim kao "privatne". Ljudi su mi slali poruke i zaista nepristojne komentare koji su bili o mojoj vezi ili meni. Iskreno, nikada nisam tražila da se ovo dogodi. A komentari su me naterali da se osećam kao da sve ovo možda i nije za mene - žali se Rajli, koja sebe naziva "najdražom osobom koju ćete ikada upoznati".

-  Tako da ne mislim da je fer da se prema meni tako postupa - zaključuje.

Ipak, to je nije poljuljalo i nakon što je proglašena za "najlepšu devojku u Australiji“, manekenka u usponu je otkrila da je odlučna da prihvati svaki novi poduhvat koji joj se nađe na putu.

- Imam potpuno novu priliku. Oduvek sam verovala da treba da kažem "da" svakoj prilici i da vidim kuda će ona da me odvede - rekla je Rajli i dodala da je veoma uživala u svom prvom fotografisanju: - Sviđala mi se atmosfera. Iskreno, provela sam se baš lepo. Definitivno mi je dalo inspiraciju za ono što želim da radim sa modelingom.

Nakon svoje viralne slave, Rajli je rekla da joj je telefon "eksplodirao".

- Svi su mi poručili da imam potencijal da radim ono što želim - ističe devojka i dodaje:

- Veoma je ludo, moj telefon je eksplodirao. Iskreno, manekenstvo mi nikada nije palo na pamet, ali mislim da je to dobra opcija. Nekoliko agenata za manekenstvo su mi se obratili, pa pretpostavljam da je sada sve samo igra "čekanja".

Da li se slažete sa time da je Rajli najlepša Australijanka? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari