• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Po svemu sudeći, Kejt Midlton nećemo videti pre jeseni: "Njen dnevnik za ovu godinu je prazan"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema poslednjim informacijama, naredni period „ne isključuju još jednu video-poruku koja informiše zemlju o njenom zdravlju“

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug / AP

Princeza od Velsa se verovatno „neće pojavljivati u javnosti do kraja godine“ i „okružena“ je svojom porodicom dok nastavlja preventivnu hemioterapiju pošto joj je ranije ove godine dijagnostikovan rak, rekli su kraljevski izvori i prijatelji Kejt Midlton i princa Vilijam za "The Daily Beast".

„Mnogi ljudi koji su uključeni u planiranje moraju da znaju šta svi direktori rade mnogo unapred. Rečeno mi je da je Kejtin dnevnik za ovu godinu prazan. Ništa nije planirano. Možda se neće pojaviti u javnosti do kraja godine - rekao je izor.

Ričard Iden za "Daily Mail" je izvestio u četvrtak da su mu Kejtini prijatelji rekli „možda nećemo videti Ketrin ponovo do jeseni - i tek tada ako se potpuno oporavila.“

Na pitanje kako će se Palata nositi sa neizbežnim oživljavanjem teorija zavere i spekulacija koje bi izazvalo dugotrajno odsustvo, izvor "The Daili Beast" je rekao:

- Ne bih isključio još jednu video-poruku koja informiše zemlju o njenom zdravlju. To se pokazalo kao veoma efikasan način da se teoretičari zavere drže podalje.

Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Očekuje se da će Kejt i njena porodica provesti sledeću nedelju, koja je školski raspust, u njenoj i Vilijamovoj seoskoj kući na imanju Sandringem. Pretpostavlja se da će je posetiti njeni roditelji, sa kojima je bliska. Takođe, očekuje se da će Vilijam posvetiti još više vremena svojoj porodici u narednih šest nedelja, budući da je dobio neočekivano slobodno vreme nakon što je kraljevska porodica rekla da će se povući iz nekih obaveza kako bi izbegla odvraćanje pažnje od vanrednih opštih izbora u UK koji su raspisani ove nedelje i koji će se održati 4. jula.

Prijatelj Kejt i Vilijam rekao je za "The Daily Beast": „Ključna stvar za nju je da izbegne bilo kakav stres ili anksioznost i da samo nastavi sa poslom da bude bolje. Izvući će se i otići u Sandringem čim se škola raspadne.

Prijateljica je rekla da je Kejt više volela da se osloni na svoju porodicu i da se poveri porodici, a ne njenom i Vilijamovom krugu prijatelja, od kojih će mnogi biti na venčanju vojvode od Vestminstera sledećeg meseca (zajedno sa njenim mužem koji je kum).

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona