• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izabela je model prekrivena u tetovažama: "Ljudi mi uvek postavljaju isto pitanje"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova žena je potpuno prekrivena tetovažama od vrata nadole

  • 0
Isabella Dorianu Printskrin: Instagram/gymgamergirl

Izabel Dorijan je svakodnevni podsetnik da nikada ne treba suditi o knjizi po koricama. Iako se mišljenja o tetovažama i modifikaciji tela razlikuju, stvar je ličnog izbora šta će čovek da radi sa svojim telom i drugi ne bi trebalo da ga osuđuju zbog toga.

Izabela, koja je prekrivena tetovažama od vrata do članaka, kaže da joj stranci iznova postavljaju ista pitanja na društvenim mrežama, iako je veliki zagovornik da žena mkože sa svojim telom da radi šta hoće, a da je "mastilo" ne čini lošom osobom.

U objavi ona njenom nalogu @gimgamergirl na Instagramu, kako prenosi "Mirror", Izabela je rekla da je stalno pitaju zašto nema nijednu tetovažu na licu s obzirom da je ostatak njenog tela takođe prekriven mastilom. Tako je izapočela svoj video, sa pitanjem: "Zašto nema tetovaža na licu?", neposredno pre nego što je zadigla kosu i pokazala dve tetovaže na samim ivicama lica.

- Uvek isto pitanje o tetovažama na licu. Molim vas, prestanite da pitate! Moje lice, moje telo, moja odluka! Tetovaže me ne čine lošom osobom! - odlučno se branila.

Pratioci su je brzo pohvalili, a mnogi su rekli da bar ona uvek izgleda dobro bez obzira na tetovaže na koje se odlučila.

- Čoveče, kakva je lepa boginja - pljuštali su komentari: - Izgledaš sjajno! Ostani samouverena i zabavljaj se!

Pa iako je danas veoma samouverena i ponosna na svoj izgled, ranije nije uvek bilo tako, jer se nekada borila sa aknama i nije imala prijatelje. Umesto toga, pronašla je utehu u video igricama, odlasku u teretanu i izražavanju sebe kroz bodi art.

- Mnogi me pitaju kako sam izgledala ranije. Evo odgovora: bila sam veoma loše i ništa nisam imala - iskrena je Izabela koja sebe opisuje kao "manekenku spolja a štreberku iznutra", opisavši da je u mladosti "bila na mračnom mestu", ali da, umesto da dozvoli samoći da je savlada, odlučila je da radi na sebi: -  Danas mi je mnogo prijatnije u mojoj koži. U nekom trenutku, pomislila sam da ću da propadnem ili da se borim i - odlučila sam da se borim. Podvrgla sam se tetovažama, počela da se bavim borilačkim veštinama i generalno se promenila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tattoo majstor Katarina Zlatić otkriva nam šta sve nosi njena zanimljiva uloga u svetu tetovaža

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona