• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Princeza Olimpija od Grčke je lepa, bogata i sama: Život joj je pravi džet-set, šuškalo se i o princu Hariju

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Princeza uživa u raskošnom džet-set životu, žurkama i jahtama

  • 1

Od monohromatskih odela princeze Kejt Midlton, preko glamuroznih haljina vojvotkinje Megan, do oštrog izgleda uličnog stila kraljice Leticije, ideje koje dolaze od najotmjenijih pripadnica kraljevskih porodica na svetu su nam uvek najdraže.

Ali šta je sa sledećom generacijom princeza i vojvotkinja, milenijalkalkama i devojkama iz generacije Z?

Upoznajte Olimpiju od Grčke.

Formalno poznata kao princeza Marija-Olimpija od Grčke i Danske kreće se u krugovima A-listera. Kao model, 27-godišnjakinja je redovno na pisti ili u prvom redu na modnim revijama, u reklamama luksuznih brendova, na naslovnicama časopisa, kao i na VIP događajima širom sveta.

Skoro je primećena u društvu argentinskog biznismena Martina Pakanovskog. Njih dvoje su viđeni kako poziraju rame uz rame na crvenom tepihu na Portrait Gala-u Nacionalne galerije portreta, a izvori su rekli Ričardu Idenu iz "Dejli Mejla" da se "izuzetno dobro slažu" i da se poznaju godinama. Princeza Olimpija, koja je u decembru obezbedila mesto broj jedan na Tatlerovoj listi "Male crne knjige", kao najpoželjnija singl devojka, bila je u vezi sa Peregrinom Pirsonom, sinom i naslednikom vikonta Kaudreja godinama pre njihovog rastanka, kome se niko nije nadao.

Nekada Rapanzel sa sjajnom dugačkom kosom, Olimpija je ove godine ušla u svoju oštru bob eru. Posle raskida, razume se. I eto nama još jedne članice kraljevske porodice od koje imamo šta da "pokupimo".

Ali da se vratimo na početak - poreklo Olimpije od Grčke

Princeza Marija-Olimpija je prvorođeno dete i jedina ćerka Pavlosa, prestolonaslednika Grčke, i Mari-Šantal, princeze prestolonaslednika Grčke. Ima četiri mlađa brata: princa Konstantina-Aleksija, princa Ahileja-Andreja, princa Odiseja-Kimona i princa Aristidisa-Stavra. Njena majka je ćerka milijardera DFS (Duty Free Shops) Roberta Vorena Milera, a odrasla je u Hong Kongu.

Manekenka je član grčke kraljevske porodice koja nema vlast, a takođe je i kumče kralja Čarlsa.

Njen deda je Konstantin II Grčki, poslednji kralj ove zemlje, koji je vladao od 1964. do 1973. godine, kada je ukinuta monarhija u Grčkoj, dok joj je baka princeza Ana-Mari od Danske.

Marija-Olimpija se navodno od malih nogu jako zanimala za modu. Pa je 2016. upisala modne studije na Univerzitetu u Njujorku nakon studija mode, biznisa i marketinga. Tada se spekulisalo da se viđa s princem Harijem, sinom njenog kuma princa Čarlsa. Ipak, britanska kraljevska porodica odmah je demantovala ove navode.

Pre toga, kada je imala samo 17 godina, stažirala je u "Christian Dior Couture "kod legendarnog Rafa Simonsa.

Godinama je modelirala za razne luksuzne brendove, a 2022. bila je jedno od lica "Luj Vitonove" kampanje torbi.

To što dolazi iz kraljevske porodice joj daje ekskluzivan pristup nekim od najvažnijih događaja u modi i društvu, tako da nije iznenađujuće da je princeza tokom godina bila povezivana sa brojnim prijateljima visokog profila. Među njenim poznatim prijateljima su unuka gitariste "Rolling Stones" Kita Ričardsa Ela, Popi Delevinj i Paris i Niki Hilton.

Princeza je takođe bila među gostima na A-listi koji su bili pozvani na venčanje ćerke Lajonela Ričija Sofije Ričija i Eliota Grejndža u aprilu prošle godine. Pre toga, 2018. godine, prisustvovala je venčanju princeze Eugenije sa Džekom Bruksbankom.

Princeza uživa u raskošnom džet-set životu, žurkama i jahtama. Njen "Instagram" prikazuje neka od putovanja gde je uživala na raznim destinacijama obasjanim suncem. Jedno je sigurno - ne plaši da se razmeće onim što ima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Alfa

    4. jun 2024. | 08:19

    Razumem da si mlad ali gde nadje bas kumicu he,he,he...

    Podelite komentar