• 2

Vreme čitanja: oko 3 min.

Radila je sa Donatelom Versače, glumila u Indoneziji, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena koja ideje ima u malom prstu, a svoj život išarala je iskustvom iz raznih sfera

  • 2

Milene se sećamo iz legendarnog "pohoda", kada je prošle godine u venčanici prošetala kroz Knez Mihailovu ulicu sa simpatičnim transparentom: "Tražim muža". 

Međutim, u intervjuu imate priliku da upoznate ko je Milena Tunguz, žena koja u sebi nosi "klupko" kreative, koju je pokazala kroz godine bavljenja modelingom na svetskoj sceni, kroz glavnu ulogu u indonezijskom horor filmu, slikarstvo, ali sada i u marketingu.

Odakle početi sa predstavljanjem ovakve ličnosti sa širokom biografijom?

Kroz prijatan razgovor, podelila je sa nama detalje svog puta.

- Posle srednje škole sam upisala mašinstvo, a čim sam dobila prvi modeling ugovor, morala sam da pratim svoje snove. Sve se nekako dešavalo prirodnim tokom, ništa nije bilo forsirajuće - opisala je Milena svoj početak.

Ugovor za Milano koji je usledio nakon što je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na "World Top Models" 2017. godine,  omogućio joj je, između ostalog, i saradnju sa Donatelom Versače, koju je imala priliku lično i da upozna. Svoje iskustvo sa velikom ikonom mode, opisala je kratko, ali upečatljivo:

- Fenomenalna žena. Vrlo je na mestu, nije umišljena ili slično, što inače za jako uspešne ljude to i važi - da su sasvim normalni. Oduševljena sam sa njom - rekla je.

Nakon sedam godina aktivnog modelinga i danonoćnih kastinga, put ju je odveo u Indoneziju sa agencijom. Tamo je ugrabila priliku i otišla na kasting za horor film. S obzirom na to da nije poznavala jezik, reditelji su je prvo odbili, ali su je ponovo pozvali jer im se vrlo dopala njena ekspresija lica.

Kako objašnjava, dovoljno je zahtevno bilo što prvi put glumi, što je dobila glavnu ulogu, ali i to što glumi na jeziku koji ne ume ni da pročita.

- Pričala sam na holandskom jeziku i kolega mi je čitao tekst, a ja sam ga pažljivo slušala i zapisivala izgovor. Tako sam pamtila tekst, koji jedva da sam razumela. Ipak, ovo mi je najlepše iskustvo koje sam imala, a modeling mi je pomogao da se oslobodim pred kamerama - navodi Milena.

Hrabro, Milena u 27. godini odlučuje da zaustavi svoju modeling karijeru i da započne život ispočetka. Godinu dana je radila kao licencirana fitnes instruktorka, a onda je počela rad u marketingu, gde je uspela da ispolji svoje kreativne ideje i ukombinuje ih sa iskustvom glume i modelinga. Ima nekoliko ponuda za emisije koje su i dalje na čekanju, ali teži da nađe prostora da vodi kvalitetne emisije zabavnog karaktera, čemu se možda i možemo nadati uskoro.

- Najvažnije je da se radi ono što volite. To je ključ uspeha. Imala sam momenata kada sam radila i ono što jesam i ono što nisam volela. Morala sam da prođem kroz proces traženja sebe, što jeste bio dug proces. Nije ništa pogrešno s vama ukoliko imate više interesovanja. Mene su u to ljudi probali da ubede, jer sam želela i ovo i ono i tamo i ovamo, ali nema ničeg lošeg u tome. Ako vam treba više vremena da se pronađete, to je sasvim u redu. Bolje je da imate više iskustva, jer ćete sutra imati velike rezultate sigurno - savetuje naša sagovornica.

O modelingu, iskstvu na filmu i zanimljivom putu Milene Tunguz, pogledajte u intervjuu na početku teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanka je već 11 godina vulkanizerka: “Ruke se operu, obraz nikad”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Prle

    13. jun 2024. | 20:24

    Prelepa žena!

    Podelite komentar

  • Katarina

    14. jun 2024. | 08:02

    Prelepa,zrači pozitivnom energijom i dobrotom

    Podelite komentar