• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton unapredila svoju stilistkinju: Ko je žena koja zna svaki princezin korak?

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Natašu se takođe kaže da je među Kejtinim užim krugom, koji je podržava dok nastavlja preventivnu hemioterapiju nakon dijagnoze raka u februaru

  • 0
Nataša Arčer i Kejt Midlton Foto: Retropix / Splash / Profimedia, Tanjug/AP

Ona je dugo bila jedna od najbližih poverenika princeze od Velsa, čak i pre nego što je Kejt ušla u kraljevsku porodicu, a sada je otkriveno da je glavna kraljevska pomoćnica Nataša Arčer dobila unapređenje.

Prethodno Kejtina lična stilistkinja, Nataša, imenovana za višeg privatnog izvršnog pomoćnika princa i princeze od Velsa.

Njene navedene dužnosti uključuju brigu o odeći, planeru i upravljanjem projektima.

Nataša Arčer Retropix / Splash / Profimedia

Pomoćnica palate je tek nedavno ažurirala svoju "LinkedIn" stranicu kako bi obelodanila svoju prestižnu promociju, navodi "Daily Mail".

Nataša, koja je udata za kraljevskog fotografa Krisa Džeksona, počela je da radi za princezu od 2010. godine, neposredno pre nego što se Kejt verila za princa Vilijama. Bila je uz nju tokom mnogih Kejtinih najvećih trenutaka u njenoj kraljevskoj karijeri, uključujući turneje i državne prilike.

Za Natašu se takođe kaže da je među Kejtinim užim krugom, koji je podržava dok nastavlja preventivnu hemioterapiju nakon dijagnoze raka u februaru. A u januaru, nakon što je princeza podvrgnuta velikoj operaciji abdomena, Nataša je primećena kako automobilom stiže u privatnu londonsku kliniku sa cvećem.

Pre nego što se pridružila kancelariji Vilijama i Kejt 2010. godine, Nataša je tri godine radila za vojvodu i vojvotkinju od Glostera.

Odlikovana je 2019. Kraljevskim viktorijanskim ordenom za zasluge kraljevskoj porodici, primivši prestižnu čast od princa Vilijama tokom ceremonije investiture u Bakingemskoj palati. Natašin suprug Kris podelio je fotografije sa te večeri, napisavši tada koliko je ponosan.

Nataša se školovala u školi Upingem u Lesterširu, sa prestižnim studentima, uključujući i muža Pipe Midlton, Džejmsa Metjuza. Zatim je diplomirala na "King's College" u Londonu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona