• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sultanija Hurem se vraća na male ekrane, u društvu dosta mlađeg glumca: Privatno još uvek nije našla pravog

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Radnja nove serije i privatnog života se totalno razlikuju

  • 0
Merjem Uzerli, Hurem Foto: Profimedia/Seskimphoto

Merjem Uzerli, turska glumica poznata domaćoj javnosti kao Sultanija Hurem, iz serije "Sulejman Veličanstveni", vraća se glumi nakon pet godina odsustva novom serijom "Ru".

Priča prve sezone se vrti oko snažnog ženskog lika koji se muči u svom braku.

- Ona se zaljubljuje u jednog mladića i oseća da je on jedini čovek koji može da je razume, oseti i istinski dotakne njenu dušu, dok ona upada u krize i bori se sa pritiscima i izložena je kritikama i predrasudama, u veoma uzbudljivoj drami, a usred serije ima malo humora.

U fokusu je složena i kontradiktorna priča o odnosu žene sa nekoliko godina mlađim muškarcem. Priča se vrti oko 38-godišnjeg Rajana i njegove supruge, sa kojom vodi restoran "Ru". Ozar, koji je 18 godina mlađi od lika koji tumači Merjem se u nju zaljubljuje.

Za poslednju ulogu je dobila mnogo pohvala, ali stižu i kritike na račun njenog izgleda koji je, kako kažu "upadljivo veštački", uz mnogo mlađeg kolegu Buraka Berkeja Agkula.

"Izgleda kao da je starija od njega 20-30 godina, kao da joj je sin", "Ništa joj ne vredi sva ova plastika, prirodnije je lepše", komentari su fanova koji su već intrigirani odnosom između Merjem i Buraka.

Slavna sultanija, međutim, tvrdi da je priča u njenom životu potpuno drugačija i da se sve trenutno vrti oko porodice i posla, kako prenosi "Hurriyet".

- U privatnom životu, još čekam pravu osobu. A to je teško čekati, teško je da ne uradite nešto pogrešno u tom procesu. Ali nisam odustala, još se nadam ljubavi. Verujem da će me prava ljubav pronaći. Trenutno sam srećna i ovako sama.

Na pitanje, ko je "prava osoba" imala je spreman odgovor.

- To je onaj ko je na vašem nivou u duhovnom smislu, onaj koji vam je pravo društvo. To je osoba s kojom delite iste ciljeve i perspektivu, tako da možete da podržavate jedno drugo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona