• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Objavljena najnovija fotografija Kejt Midlton: Evo kako izgleda princeza od Velsa

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona će u subotu prvi put da se zvanično pojavi u javnosti otkako je u januaru hospitalizovana nakon operacije abdomena

  • 1
Princeza od Velsa, Kejt Midlton Foto: Matt Porteous/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Fotografija koju je Kensingtonska palata objavila danas (14. juna 2024.) prikazuje Ketrin, princezu od Velsa, na imanju britanske kraljevske porodice u Vindzoru, zapadno od Londona.

Princeza na fotografiji izgleda dobro, a okružena zelenilom parka, deluje i snažno u sportskom sakou bež boje i farmerkama.

Kejt Midlton se u poslednje vreme  nigde ne pojavljuje i svi spekulišu kako bi mogla da izgleda s obzriom na njeno zdravstveno stanje i hemoterapiju na koju ide. Poslednjih dana su se čak pojavile i njene AI slike koje su veoma potresle svet i sve one koji vole princezu, jer je sugerisala mogućnost da je ispod marame koju nosi - izgubila kosu.

Najnovija fotogtafija prikazuje princezu u starom sjaju, bujne kose, baš onakvu kakvu smo je i navikli.

Kako je ranije saopštila Palata, Kejt je preostalo „još nekoliko meseci“ lečenja, ali „dobro napreduje“, a upravo danas je najavila i svoj prvi formalni korak nazad u javni život.

Princeza je u svojoj izjavi koju je objavila na Instagram nalogu, navela da će u subotu sa porodicom prisustvovati masovnoj vojnoj paradi povodom rođendana kralja Čarlsa III.

Kejt je ranije ove godine dijagnostikovan rak, zbog čega se drži podalje od očiju javnosti dok traje njena hemoterapija, za koju je u martu rekla da je samo "preventivna". Ne otkrivajući više o njenom stanju, njena kancelarija je rekla da se neće vratiti svojim javnim dužnostima dok to ne odobri njen medicinski tim, a izgleda da je to vreme na pomolu.

Jednom je viđena kako je sa suprugom posetila prodavnicu na farmi početkom marta, nekoliko nedelja pre nego što je objavila dijagnozu, ali subota će biti njeno prvo zvanično pojavljivanje u javnosti otkako je u januaru hospitalizovana zbog abdominalne hirurgije, procedura tokom koje joj je i otkriven rak.

Kejt je u današnjoj izjavi rekla da "još nije izašla iz šume" i da je "bila oduševljena svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja koje je u poslednjih nekoliko meseci dobila".

- To je zaista učinilo ogromnu razlika u odnosu na Vilijama i mene i pomoglo nam oboje u veoma teškom vremenu - napisala je.

Kensingtonska palata objavila je novu fotografiju Kejt, koja je pratila njeno današnje saopštenje, za koju se navodi da je snimljena ranije ove nedelje na imanju kraljevske porodice u Vindzoru zapadno od Londona.

- Dobro napredujem, ali kao što će svako ko prolazi kroz hemoterapiju znati, ima dobrih i loših dana. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate da dopustite svom telu da odmara. Ali u dobrim danima, kada se osećate jači, želite da maksimalno iskoristite taj dobar osećaj - rekla je ona, prenosi CBS News.

Ona je obelodanila i da je neke poslove radila od kuće, i da se podrazumeva da će početi da preuzima nešto obaveza na sebe više u danima kada se bude osećala dovoljno dobro da to uradi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    14. jun 2024. | 23:28

    🌺

    Podelite komentar