• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ela se služi golotinjom kako bi "oslobodila žene": Danima je pokazivala grudi na ulicama Njujorka

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kanadska egzibicionistkinja šest dana je "bljeskala" svojim grudima u javnosti tokom turneje po Njujorku u pokušaju da "oslobodi žene" i pokaže kako su ženska tela neverovatna

  • 0
Eila Adams Foto: Twitter/@flexapeeler

Kanadska emiterka i kreatorka sadržaja ispričala je kako je šest dana "bljeskala" u javnosti svojim grudima kako bi pokušala da pomogne ženama da se "oslobode".  Tridesetšestogodišnja Ela Adams  pokazivala je svoje grudi na ulicama Njujorka, insistirajući na tome da je u pitanju stav i borba za rodnu ravnopravnost.

- Ako muškarci mogu da šetaju bez majice bez straha od odmazde, trebalo bi i žene - izjavila je ona, kako prenosi "Mirror": - Normalno je biti go, a pokazivanje golih grudi ljudima je moj vid drske zabave i izazivam status kvo.

Ova egzibicionistkinja smatra da golotinju treba prihvatiti, dodajući:

- Golotinja je tako važan deo mog života. Ne razumem nikoga ko ima negativna osećanja prema tome što je go. Svi smo rođeni takvi i moramo da zagrlimo naša sopstvena tela, i da volimo neverovatna tela svih drugih.

Eila Adams Foto: Twitter/@flexapeeler

Iako su Elini "nestašluci" uglavnom naišli na pozitivan odziv poslednjih meseci, nije svaki susret prošao glatko.


- Ako vam se ne sviđa, ne gledajte. Većina ljudi i ne primećuje da radim bilo šta, ali ako me uhvate - dobijem osmeh, palac gore i smeh - tvrdi ova žena.

Ona, ipak, vodi računa i gde se "razotrkiva". Kako kaže selektivna je u vezi sa mestima gde će da pokaže grudi, pa tako izbegava lokacije od velikog nacionalnog značaja, poput memorijalnog centra 11. septembar i slčno.

- Preko 30 godina je legalno da žene idu u toplesu u Njujorku, što su mnoge prihvatile kao priliku da iskažu rodnu ravnopravnosti - objasnila je ona: - Mislim da je pokazivanje golih grudi zabavno. Svakako je način za normalizaciju toplesa.  Verujem da žene treba da imaju ista prava kao i muškarci da idu u toplesu u javnosti ako to žele. Za mene je to stil života.

Ona je takođe nedavno učestvovala i na Svetskoj goloj vožnji biciklom u Torontu, događaju koji je osmišljen da skrene pažnju na prekomernu upotrebu nafte i urbanog zagađenja dok se zalaže za bezbednost biciklizma.

- Postoji nešto neverovatno oslobađajuće u krstarenju gradom na biciklu, osećanju vetra na svojoj koži i stvaranju sjajnih uspomena dok smo svi vozili bicikle kroz srce ovog neverovatnog grada. To je bilo neverovatno i zabavno iskustvo i toplo preporučujem svima da bar jednom u životu pokušaju da voze bicikl goli - zaključila je Ela.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanović: Mamografija je "zlatni standard" za dijagnostiku raka dojke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona