• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra Kristijana Ronalda je poznata pevačica: Imaju i duet, a umetničko ime nosi njemu u čast

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Katia Aveiro velika je podrška portugalskom fudbaleru

  • 0

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo sa tribina, ali i u životu, dobija veliku podršku partnerke Georgine Rodrigez. Međutim, ta podrška ne zaostaje ni od njegove sestre, Katie Aveiro, poznate pevačice.

Katia je sedam godina starija od Kristijana i ogromna mu je podrška u svemu. Pored Katie, Kristijano ima i sestru Elmu i brata Huga.

Katia, kojoj je pravo ime Liliana, pevačku karijeru počela je 2005. godine i to pod umetničkim imenom "Ronalda", kako bi odala čast njenom bratu. Peva pop pesme, a u njima je glavna tema - ljubav i romantika.

Tri godine od početka karijere, Katia je snimila duet sa bratom, a pesma se tiče njihovog oca Dinisa koji je umro 2005. godine. Ovom pesmom su hteli da mu odaju počast, što je rezultiralo velikim hitom.

Ipak, 2009. godine ona rešava da napusti karijeru kako bi se posvetila deci i otvorila prodavnice CR7, zajedno u dogovoru sa Kristijanom, u kojima mogu da se kupuju proizvodi sa likom Kristijana Ronalda, piše "Vikipedija". I pored svih obaveza, ona se ipak vraća muzici i nastavlja muzičku karijeru.

Majka je troje dece: Rodriga (2000), Dinisa (2010) i Valentine (2019).

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog poklonili cveće sudijama pred meč

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona