• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je trenutno optužena Bjanka Ćensori: Žena Kanjea Vesta potiče iz mafijaške porodice?

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena koja, navodno, ima IQ 140

  • 0

Bjanka Ćensori je australijski arhitekta i model, koja je javnosti postala poznata kao žena Kanjea Vesta, pošto su se navodno venčali na privatnoj ceremoniji u decembru 2022. godine.

Rođena je u Melburnu, nakon što su njeni preci emigrirali iz Italije u Australiju. Diplomirala je i magistrirala arhitekturu, a uporedno je kreirala svoj brend nakita "Nylons".

Kontroverzna porodica

Osim kontroverznog muža i kontroverznih optužbi, Bjanka navodno ima i kontroveznu porodicu. Njen otac Leo Ćensori je "veliki australijski gangster" koji je bio u zatvoru zbog dilovanja heroina.

U međuvremenu, veruje se da je Bjankin ujak Eris Ćensori, „ozloglašeni ubica” koga su nekada nazivali „Al Kapone iz Melburna”, prenose britanski mediji. Isti izveštaji tvrde da je Eris osuđen na smrt u Zapadnoj Australiji zbog ubistva, ali je kazna kasnije zamenjena doživotnom robijom.

Kontroverzna romansa

Dana 7. decembra 2022, Kanje Vest je objavio pesmu inspirisanu njom pod nazivom „Censori Overload“. Navodi se da su se upoznali preko "Instagram" aplikacije, kada ju je Kanje 2020. pozvao da "radi za njega".

U septembru 2023, policija u Veneciji je istraživala Vesta i njegovu suprugu zbog „postupanja protivnih javnoj pristojnosti” nakon što je par objavio svoje fotografije u taksiju sa spuštenim Vestovim pantalonama i otkrivenom zadnjicom i Bjankinom glavom u njegovom krilu.

Bjanka navodno ima IQ 140.

- Ona je svaki dan pored mene kada mi je pola sveta okrenulo leđa, ona je najneverovatnija maćeha mojoj deci, toliko je volim i zahvalan sam što delim ovaj život sa njom - govorio je Kanje.

U februaru 2024. je izražena zabrinutost kada je fotografisana u javnosti gola, ogrnuta providnom kabanicom.

Tokom razvoja aplikacije za brend njenog muža, Bjanka je navodno poslala zaposlenom vezu za deljenje datoteka koja sadrži eksplicitan seksualni sadržaj. Ovi materijali su bili dostupni maloletnicima koji su radili na aplikaciji, izlažući ih neprikladnom sadržaju tokom njihovog rada na projektu, zbog čega je optužena.

Bjanka je porekla optužbe, nazivajući ih "lažnim i odvratnim".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pancir Kanjea Vesta na aukciji: Specijalan je zbog jednog razloga

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona