• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima najveća usta na svetu: Može da stavi vinsku flašu u njih, a zubari je obožavaju

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obožavala je pevanje i stend-ap komediju, ali zarađuje zahvaljujući snimcima od "jednog zalogaja"

  • 0

Samanta Ramsdel se upisala u Ginisovu knjigu rekorda zbog nečeg nesvakidašnjeg.

Naime, njena usta su skoro 17 centimetara široka, što joj je osvojilo titulu osobe sa najvećim ustima na svetu. Ipak, nekada se trudila da maksimalno sakrije pravu veličinu svojih usta, jer je dobijala osude sa svih strana.

Samanta je imala težak period, kada se borila sa kilažom, pila antidepresive i retko izlazila iz kuće. No, tada je odlučila da želi promene, pa je krenula u teretanu, naporno radila na svom samopouzdanju i rešila da počne da se bavi onim što zaista voli - pevanjem.

Počela je da nastupa po barovima, ubrzo zbog njene zanimljive ličnosti ušla je u svet komedije. Nastupala je , što joj je oduvek bio san. Ali, taj san prekinuo je karantin, kada je pomislila da će se vratiti "na staro", a u spas je pritčao "Tiktok". Počela je da snima videe, a ljui su je vrlo brzo primetili zbog njenog zanimljivog aduta.

Ono čega se nekada stidela, donelo joj je slavu, obožavatelje, ali i mesečna primanja od po nekoliko hiljada evra. 

@samramsdell5 Mikes way or the highwayyy! Whats your go to order?! #eatwithme #mukbang #jerseymikes #sandwiches #foodtiktok ♬ Nice and Easy - Louis Adrien

Ubrzo je počela da gostuje po emisijama, a kako bi zabavila publiku, često pokazuje kako iz jednog zalogaja može pojesti velike porcije hrane. U jednoj emisiji je pokazala da u njena usta stane i konzerva hrane, ali i cela vinska flaša po širini. 

Seća se poziva zubarskoj ordinaciji, kaa je nazvala i pitala da zakaže termin kako bi joj stomatolog izmerio usnu duplju, a malo kasnije se 2023. godine pohvalila uramljenim sertifikatom Ginisove knjige rekorda. 

Kako je jednom pokazala kroz šaljiv video, niko iz njene porodice nema ovakva usta.

Komentari se svakodnevno javljaju, kako pozitivni, tako i loši. Kako navodi, iako se navikla na uvrede, teško je ikada navići se na 100 pretnji smrću. No, ona nasttavlja dalje da se zabavlja sa svojim pratiocima, kojih sada ima blizu četiri miliona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Niti koristi filter, niti je povećala usta: Zbog genetskog poremećaja postala zvezda interneta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona