• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Peni Lejn, 29-godišnja manekenka koja je osvojila Džerarda Batlera

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njima 25 godina razlike ne čini prepreku

  • 0
Džerard Batler, Peni Lejn Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džerad Batler je i u 54. godini san mnogih žena, a njegovo srce, po svemu sudeći, osvojila je 29-godišnja Peni Lejn. Jedan julski dan u Londonu bio je dovoljan da se napravi mini-album njihovih aktivnosti i da se stekne utisak da Batler uživa punim plućima. A ko je Peni koja je za to zaslužna?

Posle Dženifer Aniston, Naomi Kembel, Džesike Bil i Sofije Harmandom, Batleru je oko stalo na njoj.

Peni je zvezda magazina "Sports Illustrated", a kratak pogled na njenu figuru i na "Instagram" profil daje i objašnjenje zašto je to tako.

Svetski mediji su uveliko počeli da pišu o njoj, a "Protothema.gr" navodi da je karijeru modela počela sa 16 godina, ali ju je pritisak naterao da se prekvalifikuje, te je postala holistički zdravstveni trener.

Prioritet su joj fizičko i mentalno blagostanje, a to postiže kroz velnes praksu. Od uspostavljanja zdrave jutarnje rutine do pridržavanja dijete pune superhrane, Lejn se stara da ostane zdrava dok svoje znanje deli sa drugima.


Voli aktivnosti na otvorenom i ekstremne sportove kao što su trke i plivanje, a reklo bi se da je njena aktivnost prešla i na Batlera. U Londonu su fotografisani kako voze bicikle, vrlo raspoloženi i nasmejani.

Dizajnerka enterijera Morgan Braun više nije Batlerova partnerka, a svi iščekuju kako će nadalje izgledati odnos sa Peni Lejn.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gigantski Luj Viton kofer posred Šanzelizea

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona