• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Alis Kampelo, žena kapitena Španije? Posle četiri porođaja izgleda kao devojčica

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je sa decom najveća podrška suprugu Alvaru i redovno su na tribinama stadiona

  • 0

Za sve ljubitelje sporta i pre svega fudbala, večeras je pravo veče za uživanje jer se igra poslednja utakmica na Evropskom prvenstvu, odnosno finale u kom se sastaju Španija i Engleska. Igračima su porodica najveća podrška koja će se naći na tribinama, kao i supruga kapitena španske reprezentacije Alis Kampelo koja je već viđena na stadionu.

Ljubavna priča između Alis i Alvara Morate je zaista za filmski scenario. Alis (29) je italijanski model i modni dizajner, rođena u Mestreu u Italiji, mesto pored Venecije. Odrasla je sa bratom i sestrom i nikada ni u čemu nisu oskudevali jer su lepo živeli od autosalona koji je njihov otac držao.

Ona je pak krenula majčinim stopama, koja je stilista, oblačući odeću i promovišući je na društvenim mrežama, piše "Biografie online". Pošto je Alis promovisala poznate brendove i pokrenula sopstvenu liniju torbi za žene, sudbina je rešila da umeša prste i upozna je sa Alvarom 2016. godine dok je on igrao za Juventus.

Ona je otvoreno pričala o njihovom upoznavanju:

- On mi je pisao na Instagramu iako nismo imali zajedničke pratioce i ja sam mu tek posle nekog vremena odgovorila i na kraju smo rešili da se upoznamo - prenosi "The Sun".

Ubrzo su počeli da izlaze, a krajem iste godine on je nju zaprosio posle završetka jedne predstave u Madridu. Već narednog leta su se venčali u Veneciji i ovo venčanje je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Roditelji su četvoro dece, blizanaca Alesandra i Leonarda (2018), sina Edoarda (2019) i ćerke Bele rođenu 2023. godine. Nažalost, tokom četvrte trudnoće, Alis je imala komplikacija gde je posle porođaja završila na intenzivnoj nezi. Posle teškog i nešto ranog porođaja, Alvaro je napisao poruku podrške za suprugu.

- Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Hvala ti što si me još jednom naučila lekciju. Vas dve ste bez sumnje pravi borci - napisao je Alvaro posle preživljene teške situacije.

Alis vitku liniju održava praktikovanjem joge i vođenjem zdravog života. Na Instagramu je prati preko 3,4 miliona pratilaca.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Žejka Milurović: Kreatorka čije se narodne nošnje nose po celom svetu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona