• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je "bliznakinja" Ane Ivanović? Dve najbolje drugarice opet odmerile snage na terenu, liče li i vama?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je i Ana aktivno igrala tenis, mediji su često Kirsteu i Ivanovićevu nazivali bliznakinjama

  • 0

Teniserka Sorana Kirstea je postala jedna od najbližih drugarica Ane Ivanović, još kada se bivša srpska igračica aktivno takmičila. Ana i rumunska teniserka ponovo su se srele na terenu, čemu svedoči fotografija koju je objavila Ivanovićeva.

U teniskoj opremi, vezane kose, sa reketima i širokim osmesima - dve drugarice čak neodoljivo i liče!

I, kao što je Ana napisala, u dobroj su formi baš kao u starim, najboljim danima.

Šta znamo o njihovom prijateljstvu?

- Postale smo prijateljice 2009. godine, imale smo istog sponzora, počele smo da treniramo zajedno i počele smo da shvatamo da imamo isti tip ličnosti, obrazovanje, porodice, praktično smo rasle isto - rekla je Rumunka još 2017.

Sorana Kirstea je rangirana kao 37. igračica sveta. Njena najveća dostignuća uključuju plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske 2009, četvrtfinale US Opena 2023 i finale Rodžers kupa 2013.

- Mi smo sada sestre iz različitih porodica. U istočnoj Evropi imamo isti način razmišljanja, zbližile smo se. Razgovaramo, ako ne svakodnevno, svaka dva ili tri dana, Ana mi non-stop slika kako se razvijaju stomak i beba - rekla je Kirstea dok je Ana bila trudna prvi put, prenosi "tennisworldusa.org".

U toku igračke karijere je igrala četiri puta protiv Sorane Kirstee iz Rumunije, a iako se ti mečevi pamte, još više se pamti drugarstvo dve teniserke. Kirstea je odlično započela takmičenje na Vimbldonu, a onda sa ogromnim osmehom govorila o svojoj drugarici.

„Mi smo bile najbolje prijateljice tada i bilo je veoma zabavno. Bilo mi je mnogo teško da igram protiv nje jer smo bile toliko dobre prijateljice, kada igraš želiš da pobediš i to je uvek bilo teško. Ona je predivna žena, još uvek smo u kontaktu i dalje mi šalje fotografije svojih beba, srećna sam zbog nje jer mi se čini da je ona toliko srećna. Za mene je sjajno što mogu da je nazovem prijateljicom. Bila je elegantna igračica na terenu i veliki takmičar, imala je sve, za mene je jedna od najboljih koje je tenis ikada imao“, poručila je Kirstea za "Nova.rs".

Pre nekoliko godina je čestitala Ani rođendan na Fejsbuku kada je takođe nazvala najboljom drugaricom sa porukom „da ne može da dočeka da provedu sledećih 30 godina zajedno“. I to se nije promenilo jer su i danas u kontaktu.

Dok je i Ana aktivno igrala tenis, mediji su često Kirsteu i Ivanovićevu nazivali bliznakinjama, a objavu sa mreže "X" već šeruju mnogobrojni fanovi i dalje tvrdeći isto.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona