• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton otkrila šta je najbolji lek na njenom putu ka izlečenju: Princeza zna koliko je ovo važno

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi želimo da je što pre gledamo u više javnost nastupa, a do tada Kejt ovde provodi svoje vreme

  • 0
Kejt Midlton Foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na opšte oduševljenje sveta, Kejt Midlton nedavno se pojavila na Vimbldonu, pokazala da je dobro i da lečenje protiče po planu. Koliko su joj se svi obradovali dokazuju i ovacije koje je dobila čim se pojavila u loži sa sestrom i ćerkom.

A do Kejtinih svakodnevnih pojavljivanja ćemo još malo da sačekamo. Kraljevska porodica se povlači na letnji odmor, koji će trajati dok deca ne krenu u školu.

Međutim, jednom svojom objavom, Kejt je zaintrigirala javnost, skoro kao i da se pojavila negde uživo.

Na zvaničnom "Instagram" nalogu podelila je nekoliko fotografija iz 2021. godine, nastalih u londonskom Prirodnjačkom muzeju. U ovoj instituciji, smeštenoj u Kensingtonu, upravo su otvoreni novi vrtovi, što je bio i glavni povod oglašavanja lepe princeze.

Priroda je lek za sve - to bi, u najkraćim crtama, moglo da se zaključi iz njene objave.

- Pružam snažnu podršku Muzeju u kreiranju posebnog prostora koji podstiče ljude svih generacija da se ponovo povežu sa prirodom i nauče kako da zaštite svoju okolinu - napisala je uz fotografiju snimljenu dok se družila sa najmlađim posetiocima Muzeja.

- Poznato mi je kakvu moć ima priroda kada je reč o našem razvoju i blagostanju. Donosi nam radost i tako pomaže da budemo zdravi, fizički, mentalno i duhovno”, dodala je.

Objava Kejt Midlton mnoge je zaintrigirala u najpozitivnijem smislu jer je otkrila da je princeza tokom terapija i procesa oporavka, koji i dalje traje, dosta vremena provodila u prirodi.

I prva fotografija kojom se javila posle nekoliko meseci ćutanja nastala je u zelenilu, što znači da je u njenom slučaju priroda zaista od velike pomoći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona