• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarci su za njom uzdisali, a sada je niko ne prepoznaje: Bolest i bankrot preuzeli su život ove glumice

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bori se sa slikom sebe iz prošlosti, osudama javnosti, ali i teškom sudbinom

  • 0
Nikol Egert Nicole Eggert Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica za kom je ludeo svet i koja se dugo držala titule jedne od najlepših žena sveta, sada je gotovo neprepoznatljiva.

Nikol Egert imala je 15 godina kada je postala popularna, kada se prvi put pojavila u seriji "Čuvari plaže". Zgodnu plavušu predivnog lica i osmeha svi su odmah upamtili, a neki su je čak i stavljali u ravni sa Pamelom Anderson.

Pored popularnih filmova i uloga u serijama, Nikol nije imala daljeg većeg uspeha. Radila je često i kao model, a onda joj je život "okrenuo leđa". Pošto je konkurenciju sa Pamelom i ona osećala, odlučila je da jednom "uzme bolovanje" i odsustvuje sa nekoliko snimanja. Kada se vratila, producenti su videli da je uradila grudi.

- Imala je lepu figuru i bila je jedinstvena i estetična. Sjajno je izgledala na kameri. Onda se nakon nekog vremena pojavila u jakni i insistirala da se snima u njoj iako sam joj rekao da ne može zbog prethodnih kadrova. Kada je skinula jaknu, videli smo da je uradila grudi i to poprilično velike. Morali smo da krijemo to rekvizitima - navodi jedan producent u intervjuu za "People".

Kako je ona navela, nije volela ideju da bude u jednodelnom kupaćem, jer pored ostalih devojaka koje treniraju i imaju obline, smatrala je da izgleda "previše ravno". Kasnije je zažalila što je uradila grudi, a onda je poslala i poruku mladim devojkama:

- Gledam sve te mlađe devojke kako to rade i mislim, "Bože, ostavite svoja tela na miru!". Ali, kada morate obući taj jednodelni kupaći i vi ste toliko ravnog tela da su naborani, pitate se: "Šta je ovo?".  Ništa ne možete da uradite. Ne možete to ničim popuniti. Ne možete ništa uraditi - rekla je za "People".

Nikol je 2013. godine priznala i bankrot u kom je ostala zaglavljena zbog velikih dugova, a onda je započela sopstveni biznis u prodavanju sladoleda iz kamiona, piše "CentralTexasBankruptcy". U poslu su joj pripomogle obe ćerke, u nadi da će ponovo stati na noge.

Nikol Egert Nicole Eggert Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Godine 2018. otkrila je da ju je glumac i nekadašnji kolega seksualno zlostavljao kada su zajedno radili na filmu i dok je ona imala svega 14 godina. Iako je to negirao, javnost nije prećutala ovo. Ipak, Skot Baijo je kasnije naveo da su bili intimni, ali samo jednom i tek nakon njene napunjene 18. godine.

U decembru 2023. godine, glumica je kao razlog za svoj višak kilograma navela menopauzu, ali je onda otkrila da ima drugi stadium raka dojke. Tim povodom, obrijala je glavu, a pored svega, mnogi navode da ne mogu nikako da je prepoznaju. Nekada mnogima "žena iz snova" pala je u ruke teške sudbine, a okrutni komentari na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Voskarka Irena Nuhanović o svojim svećama koje izgledaju i mirišu kao najslađi kolači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona