• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelka Prpić priredila iznenađenje za 51. rođendan Anje Mandić: Evo zašto je važno imati najbolju drugaricu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hajde da se malo podsetimo koliko je važno da svoja ženska prijateljstva negujemo. Pravi je trenutak i da se preispitamo imamo li mi svoju osobu koja nas čuva i koja je uvek tu

  • 0

Većina žena ozbiljno razmišlja o izborima koje su donele i putevima karijere i života na kojima se nalaze kada prelaze u novu deceniju života. Iako se Anja Mandić još prošle godine sigurno osvrnula na sve svoje uspehe, sa još većom motivacijom i rešenošću da ide ka "stotki" proslavlja svoj 51. rođendan.

"Drugih 50" dočekala je "uvek sa vetrenjačama" i nasmejana, dok dane provodi na primorju, što smo videli na njenom "Instagramu"

A da na putu ka "stotki" nikada ne treba biti sam i da u tim godinama i te kako znaš koliko i koje ljude imaš uz sebe, dokazuje pravo zdravo prijateljstvo sa Anđelkom Prpić.

Glumica je u čast Anjinog rođendana priredila video-kompilaciju svojih i drugaričinih fotografija koje dosad nisu osvanule na mrežama uz divan opis koji savršeno reflektuje prijateljstvo koje opstaje.

- Ona me voli. Ona me čuva. Ona me vodi na more. Ona voli moju decu, muža, psa i moje prijatelje. Ona je najbolja mama. Ona je tu. Uvek. Ona zna da je obožavam. Ona je moj Kumašin. Srećan mi kumin rođendan - napisala je Anđelka.

Njihovi široki, iskreni osmesi u svim kadrovima dokazuju sve ovo što je Anđelka i napisala.

Pa, hajde da se malo podsetimo koliko je važno da svoja ženska prijateljstva negujemo. Pravi je trenutak i da se preispitamo imamo li mi svoju osobu koja nas čuva i koja je uvek tu.

Da li ste ikada iskusili onaj topli, ushićeni osećaj koji se dešava nakon što se rastanete nakon kafe sa svojom najboljom drugaricom? Ova vrsta bliskost nam daje zdrav osećaj pripadnosti i govori nam da je neko zaista uvek tu.

U društvu koje smatra da su romantične veze najvažnije i krajnje, žene mogu smatrati da su prijateljstva nešto što treba da bude prolazno i na distanci, kao i da ih je teško održati, posebno u odraslom dobu. Kada na svoja prijateljstva počnemo da gledamo kao na ulaganje, možemo shvatiti da posvećenost nije rezervisana samo za romantične veze. Istinsko dugotrajno prijateljstvo znači da prihvatite gde se svaka od vas nalazi u svim životnim fazama i da izaberete da se razvijate drugačije, ali zajedno.

I što je najvažnije, ženska prijateljstva su važna jer nas druženje sa drugim jakim ženama na kraju čini jačima.

Ženska energija je jaka, otporna, ljubazna, majčinska, iskrena i negujuća. Razmislite da li se tako osećate kada ste u društvu svoje najbolje drugarice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelka Prpić: Film "Jedini izlaz" je bio najveći izazov

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona