• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ima 33 godine i još uvek je nevina, a nije religiozna i tradicionalna: Razlog je, zapravo, vrlo logičan

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sa mnom je sve u redu"

  • 1
Lauren Harkins Printskrin: Instagram/itslaurenciaga

Tridesettrogodišnja Loren Harkins ne žali što još uvek nije svoje telo prepustila u potpunosti, u emotivnoj vezi, te je i u četvrtoj deceniji života nevina. Ona ističe da je kod milenijalaca ovo sasvim uobičajena pojava, čak i kada nisu religiozni.

- Ja sam nevina, ali nisam tradicionalna ili religiozna, jer obično je jedno ili drugo, samo volim da sam sama. Dvadesete su tako zbunjujuće, svi misle na karijeru. Nisam želela intimne odnose - rekla je.

Harkinsova je jedinica, a brak njenih roditelja bio je buran, pun uspona i padova. U formativnom periodu, dok je bila tinejdžerka, suočila se sa smrću svog oca, Vilijama, koji joj je ostavio pozamašno nasledstvo.

- Obožavam da putujem. Nedavno sam bila u Maroku, Peruu, Kajmanskim ostrvima, Bahamima, Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji. Volim da uronim u nove kulture. Tek sada se osećam spremno da upoznam partnera sa kojim bih delila život, ali imam visoke kriterijume. 

Harkinsova kaže da se nada da će razgovor o njenom devičanstvu razbiti stigmu jer dobija "stotine poruka od devojaka u sličnim situacijama".

- Ja sam zdravog duha i tela, nisam društveno potisnuta, već sasvim normalna, uprkos svom jedinstvenom načinu života. Sa mnom je sve u redu - poentirala je Loren, a prenosi "Nypost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Deda Romeo (64) je i dalje nevin, a sad je smuvao tinejdžerku od 18 godina: Uskoro će se venčati

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Trtoje

    11. avgust 2024. | 13:01

    Ma nema problema,ja tu mogu da joj pomognem.

    Podelite komentar