• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majli je najmlađa osoba kojoj je uručena prestižna nagrada: Ušla u legende zahvaljujući samo jednoj ulozi

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Legendarno je plašiti se i ipak to učiniti"

  • 0
Majli Sajrus Gremi 2024 Foto: Tanjug/AP

Majli Sajrus je dostigla značajnu prekretnicu u svojoj karijeri time što je zvanično priznata kao Diznijeva legenda, postavši najmlađa osoba koja je ikada dobila ovu čast. Prestižna nagrada uručena joj je na sajmu "D23 Ekpo", u Anahajmu, gde je hvaljena zbog svog dubokog uticaja na Diznijevo nasleđe, posebno kroz njenu kultnu ulogu Hane Montane.

Sajrusova je odlikovana zajedno sa cenjenim ličnostima kao što su Džejmi Li Kurtis i Harison Ford, od kojih su svi dobili priznanje za značajan doprinos industriji zabave.

Uloga Hane Montane, lik koji je postao kulturni fenomen, bila je ključna u njenoj karijeri. Serija Diznijevog kanala, koja je privukla u proseku 4,4 miliona gledalaca po epizodi i postavila rekorde u osnovnoj gledanosti kablovske, katapultirala je Majli u zvezde.

Tokom svog govora pri prihvatanju nagrade, Majli je razmišljala o svom putovanju sa Diznijem, izražavajući ponos i sreću što je imala takvu priliku. Nagradu je posvetila liku, svojim vernim fanovima i svima koji su joj pomogli da ostvari svoje snove.

Ona je citirala stih iz tematske pesme emisije, rekavši: „Ovo je život“, naglašavajući njenu duboku povezanost sa ulogom koja je definisala njenu ranu karijeru. Otkrila je da čak i legende doživljavaju strah, ali je naglasila važnost probijanja kroz njega.

- Legendarno je plašiti se i to ipak učiniti. Ne postoji takva stvar kao što je neuspeh kada pokušate - rekla je, a glas joj je bio ispunjen emocijama, snažno odjekujući kod publike.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona