• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Blejk Lajvli vređala novinare i koleginice: Isplivali stari video-klipovi, svet je zgrožen i u čudu

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi skandali ne prestaju da se nižu, a "zlatna devojka" brzo se našla na "crnoj listi"

  • 0
Blake Lively Foto: Tanjug/AP

Blejk Lajvli, nekadašnja miljenica Holivuda, "zlatna devojka", ona koja je svojom vedrinom, skromnošću i pristupačnim pristupom osvajala publiku širom planete, "preko noći" je postala "crna ovca" ili narodski rečeno "vuk prerušen u jagnje".

Njena banalna modna promocija filma "It ends with us", koji govori o nasilju nad ženama, otvorila je Pandorinu kutiju, i, dan za danom, daje nam novi uvid u pravo lice dive.

Novi skandali ne prestaju da se nižu, a novinarka Kjersti Fla podelila je na svom "Youtube" nalogu video-klip pod nazivom "intervju zbog kojeg sam htela da dam otkaz".

U petominutnom sadržaju imamo priliku da vidimo Kjersti kako započinje intervju sa Blejk rečenicom "čestitam ti na tvom malom stomačiću", aludirajući na Blejkinu trudnoću - glumica je tad bila u 8. mesecu.

A zatim Blejk odgovara "čestitam i ja tebi na tvom malom stomačiću", aludirajući da je novinarka gojazna.

Ostatak intervjua Blejk ne obraća pažnju na novinarku već se šali sa koleginicom, a kada je novinarka upita o kostimima iz filma, ona odgovara nervoznim tonom.

- Da li biste to pitali muškarca?

Ono što je naglašeno u komentarima jeste drskost Lajvliove, kao i neprofesionalnost; kostimi su sastavni deo filmske priče, a činjenica da Blejk sama sebe predstavlja kao modnog maga - dodaje dozu apsurda.

Međutim, tu nije kraj starim reportažama koje su trebale od starta da nam budu "crvene zastavice".

Blogerka "itzKeisha" obradila je detaljno ovu temu u svom video-zapisu, "iskopavši" stare intervjue iz perioda serije "Tračara", koja je proslavila glumicu.

Naime, Blejk i njena koleginica Lejton u više navrata delovale su otuđeno, a diva je na crvenom tepihu davala komentare poput "svi znaju da su plavuše pristojnije", dok je stajala pored nje.

U jednom grupnom intervjuu, pričavši o tome kako nije mogla da podnese majmuna, ljubimca Čaka Basa, rekla je "mada već radim sa majmunima" i pogledala u Lejton. Svi u sali su zanemeli, a ona je glasno izgovorila "hajde ljudi, šalim se!".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bronzana i plava boja, favoriti ove sezone: Haljine koje su obeležile Met Galu 2022

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona