• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obožavali smo je kao Đinu u "Srećnim ljudima": Evo kako danas izgleda glumica Jugoslava Drašković

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi je ne bi prepoznali

  • 0
Jugoslava Drašković Printskrin: RTS

Kultne su serije snimljene krajem prošlog veka. Često ih ponovo možemo videti da se emituju, a vrlo rado sednemo i sa uživanjem ih pogledamo. Jedna od serija koja se možda i najviše reprizirala i čije replike najviše pamtimo su "Srećni ljudi".

Čuvena serija scenariste Siniše Pavića bila je mnogima odskočna daska u daljoj karijeri, kao recimo Jugoslavi Drašković (55). Ona je igrala ulogu Đine, ćerke porodice Golubović oko koje se i "vrtela" cela priča serije. Dragoslava je u trenutku kada je prihvatila angažman, umesto koleginice Dubravke Mijatović, imala 26 godina i gledaoce je očarala kako glumačkim talentom tako i lepotom.

Međutim, ovu damu rođenu u Bačkoj Palanci, smo retko viđali pred kamerama, pa su se mnogi zapitali gde je i šta radi. Jugoslava je dosta aktivna na društvenim mrežama gde kači trenutke iz života. Danas, ona je plavuša, što je potpuno drugačije od onog izgleda koji je imala na početku karijere. Iako je možda mnogi ne bi prepoznali, nju i dalje krasi velika lepota, baš ona po kojoj smo je i zapamtili pred kamerama.

Jugoslava je član ekipe serije "Urgentni centar" koja se emituje već četiri godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona