• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zbog intimnog odnosa ju je ostavio 23 godina stariji: Prebolela razvod sa dva muškarca, a onda je usledio DNK

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poznata glumica, model i pisac imala je buran ljubavni život, ali ne stidi se svojih odluka

  • 1
Bilbord muzičke nagrade Foto: Tanjug/AP

Padma Lakšmi je model i kao mlada, postala je autorka kulinarske knjige, a kasnije i drugih knjiga u kojima je otrkila po koje detalje iz njenog privatnog života.

Kada je Padma upoznala pisca Salmana Ruždija 1999. godine, divila mu se i rekla da njegova dela imaju posebnu popularnost kod njenog naroda.

- Za nas Indijce, on je kao Hemingvej - kaže Lakšmi,koja je napisala memoare "Ljubav, gubitak i šta smo jeli".

- Zamislite mladu ženu u dvadesetim godinama, koja voli knjige i koja je objavila svoj prvi kuvar, a tu dolazi ovaj čovek. Mislim, on je bio najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Činjenica da je neko takvog stasa i kalibra bio čak dovoljno zainteresovan za mene da bi želeo da me odvede na ručak bila je nekako neverovatna - prisećala se u intervjuu za "People".

Upoznali su se u Central Parku na prvom sastanku, a završili su zajedno u krevetu, kako ona prepričava. Kako navodi, zaveo ju je svojim rečima i nije mogla da odoli idolu, koji je od nje stariji 23 godine.

Nakon što se pisac razveo od svoje treće žene (uveravao je Lakšmi da je brak odavno završen), uselili su se zajedno 2000. godine. Njihove prve godine, kaže ona, bile su divne i pune strasti.

- Za mene je to bilo divno jer sam konačno imala nekoga ko me razume jer je i on bio Indijac, a takođe je živeo na Zapadu i bio je veoma spretan u navigaciji u ta dva sveta - navodi ona.

Ali kako je njena karijera u svetu hrane rasla, tako je rasla i njegova ogorčenost kada više nije mogla stalno da bude pored njega. Kako navodi, želela je da gradi dalje svoj samostalni uspeh i identitet. U međuvremenu, njena teška endometrioza, u tom trenutku još uvek nedijagnostikovana, postala je akutnija, često je ostavljala u tolikom hroničnom bolu da je bila vezana za krevet i nije mogla da bude intimna sa partnerom. Njihov nedostatak intimnosti doveo je do mnogih rasprava i u jednom trenutku ju je Rudži nazvao "lošom investicijom". Za nekog ko je uspešan pisac, teško je poverovati da je ovo bio izbor reči za ženu koju je voleo.

- Endometrioza je definitivno bila glavni razlog što je moj brak propao i mislim da to niko od nas nije razumeo u to vreme. Mislim da je to takođe zato što sam to krio u određenoj meri, ne namerno, ali znaš, čudno je stalno pričati o svojoj menstruaciji. To je najmanje privlačna stvar na svetu.  Mislim da je Salman to shvatio lično i mislim da se osećao odbačenim i to mogu da razumem - kaže ona.

Emi nagrade, dodela Emi nagrada Foto: Tanjug/AP

Njemu je kasnije javila da je u svojoj knjizi govorila o njihovom braku i razlogu zašto je propao. Želela je da govori o svojoj dijagnozi, a razvod braka je takođe veliki sastavni deo njene priče.

U drugom intervjuu, rekla je da nije osoba koja je mogla da postigne da brine i o braku i o svom zdravlju.

- Inače, mislim da je Salman učinio najbolje što je mogao. Tu je bilo mnogo ljubavi. Jednostavno nije išlo - navodi ona, prenosi "Eonline".

Veza sa dva muškarca i DNK deteta

Nakon što se rastala sa tadašnjim mužem, Lakšmi je neko vreme bila sama pre nego što je stupila u vezu sa dva različita muškarca. Iako je to bio izbor zbog kojeg bi se pokrenula velika priča, nju nije bilo briga — i još uvek nije.

- To verovatno nije bio najbolji izbor, ali to je bio izbor koji sam napravila u to vreme. Nisam želela da budem u ozbiljnoj vezi. I dalje sam bila stvarno povređena zbog svog razvoda. Verovatno nije trebalo da budem ni sa kim i samo da odvojim vreme koje mi je bilo potrebno za sebe, ali su mi predstavljena dva veoma različita, veoma zanimljiva muškarca i muškarci to rade sve vreme. Odabrala sam da to radim - govori iskreno Padma.

Međutim, Padma je zatrudnela 2009. godine i priznala je u svojim novim memoarima, "Ljubav, gubitak i šta smo jeli", da ne zna ko je od dvojice muškaraca otac. Posle DNK testiranja i borbe za starateljstvo, ispostavilo se da je njen bivši, Adam Del, otac njihove ćerke, Krišne Tee Lakšmi-Del.

- Ja sam vlasnica svoje prošlosti - navela je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mihajlo Pavić je bio štićenik Zvečanske, sada u ulozi edukatora pomaže mladima da stvore budućnost

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Ja

    15. septembar 2024. | 16:55

    Čega se pametan stidi, dama lakog morala se ponosi

    Podelite komentar