• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ledi Gaga otkriva zašto nikada nije demantovala glasine da je muškarac: Ja sam stvarnija od svih tračeva

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glasine su počele tokom Gaginog uspona do slave 2010-ih

  • 0
Lady Gaga, Lejdi Gaga Foto: Profimedia

Ledi Gaga nije smatrala da je bi njeno reagovanje na glasina da je muškarac bilo u "najboljem interesu" drugih. Čuvena pevačica i glumica konačno je otkrila zašto je dosledno izbegavala pitanja o tvrdnji koja je prati godinama od početka njene karijere.

- Razlog zašto nisam odgovorila na to pitanje je taj što se nikada nisam osećala kao žrtva te laži - rekla je Gaga Bilu Gejtsu u njegovoj novoj seriji „Šta je sledeće? Budućnost sa Bilom Gejtsom“, koja je objavljena na Netfliksu, i dodala:  - Ali sam razmišljala o tome. Šta je sa nekim klincem koji bi bio optužen za tako nešto, a koji bi pomislilo da bi javnu ličnost poput mene bilo sramota od toga.

U milijarderovoj novoj emisiji koja se bavi „najhitnijim svetskim pitanjima“, Gaga je objasnila da su glasine počele 2010-ih nakon što je neka njena editovana slika postala viralna na internetu.

- Postojale su te neke slike na internetu koje su bile izmišljene koje su pratili natpisi: "Znaš da postoje glasine da si muškarac. Šta imaš da kažeš na to?" - prisetila se ova dobitnica Gremija i oskara, koja tvrdi da je upravo zato pokušala da promeni narativ kada joj je postavljeno pitanje: -  Bila sam u situacijama kada ispravljanje glasina nije bilo u najboljem interesu - mislila sam na dobrobit drugih ljudi. U ovom slučaju sam ciljno pokušala da isprovoricam druge na razmišljanje  i da iskoristim tu dezinformacije da stvorim još jednu ometajuću tačku.

Gaga je ranije izbegavala ovo pitanje tokom intervjua sa Andersonom Kuperom 2011.

- Zašto bih, dođavola, gubila vreme i davala saopštenje za javnost o tome da li imam ili ne penis? - rekla je pevačica kada je imala 24 godine: - Moje fanove nije briga za to, a nije ni mene.

Ranije u istom intervjuu sa Kuperom, Gaga se podsmevala glasinama o tome da ima "muški dodatak".

- Možda ga imam. Da li bi bilo tako strašno?

U međuvremenu, fanovi su pozdravili pevačicin stav nakon njenih komentara.

- Zaista, njen nivo elokvencije, dugoročne strategije, empatije i iskrene hrabrosti je izvanredan - napisao je jedan obožavalac na Instagramu, dok je drugi dodao: - I zato je Gaga - Majka!

Tokom njenog razgovora sa Gejtsom, zvezda je takođe naglasila da su njeni nastupi "stvarniji" od bilo kojih onlajn glasina.

- Mislim da ljudi pretpostavljaju da neko poput mene pretvara, da je moj nastup ono što nije stvarno. Za mene je to najstvarnija stvar koju ćete videti o meni. To je mnogo stvarnije od svih glasina koje su osmišljene da kruže oko mene kako bih dobili više klikova - zaključila je umetnica.

(Ona.rs / Page six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona