• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Umalo joj droga nije odnela život, a sada izgleda ovako: Saopštila dve velike vesti, aplauz odzvanjao

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Demi, ponosni smo na tebe"

  • 0
Demi Lovato Foto: Profimedia

Pevačica Demi Lovato, koja je vladala vrhovima popularnosti od 2009. i 2010. godine, pojavila se u popularnoj emisiji "The Tonight Show" kod voditelja Džimija Felona i raznežila publiku.

Naime, Lovato je imala velike "padove" u karijeri, jer, kao i za sve u životu, potrebna je aktivnost da bi opstao među popularnim izvođačima. Međutim, psihoaktivne supstance i depresija uzele su je pod svoje.

Pre šest godina, Demi je hospitalizovana kada su je pronašli u besvesnom stanju, kako se bori za život nakon predoziranja.

Izjasnila se takođe da je tražila sebe i da se pronašla u zamenici "oni", pa tako više "ne veruje u svoju potpunu pripadnost ženskom polu". Međutim, nakon duže pauze i retkih pojavljivanja, pevanja i bilo kakvih intervjua, Demi je u ovom intervjuu došla edra, nasmejana - preporođena, sa novim vestima.

Pokazala je uz širok osmeh svoj verenički prsten, koji je dobila od svog dugogodišnjeg dečka , pevača Džordana Lutesa. Kako navodi, verili su se u decembru prošle godine, a već uveliko su počeli sa planiranjem venčanja, kako bi joj "bio što manji stres tog posebnog dana".

O tome koliko su srećni zajedno, svedoči i njena rođendanska čestitka upućena Džordanu:

- Anđele moj, zahvaljujem univerzumu što postojiš i što ću se jednog dana udati za tebe. Volim te, ovo je za još jednu godinu oko sunca zajedno - napisala je ona, prenosi "PageSix". Džordan je u avgustu uzvratio ovom dirljivom porukom:

- Srećan rođendan mom celom svetu. Ne zaslužuješ ništa osim sreće i ljubavi, jer je to ono što ti pružaš svakome koga upoznaš.

No, Demi je takođe u intervjuu otkrila i još po koju lepu vest. Kao prvo, neće pevati na svom venčanju, jer kako kaže, želi da odvoji to od posla i bilo čega što nema veze sa njihovom ljubavlju. 

Ali, pevanje nije gotova tema za nju. Usput je najavila da sprema album, a fanovi u publici nisu prestajali sa aplauzom zbog svih vesti. 

- Prošle pesme jesu bile jače, ali sve zavisi od mesta sa kog pišem. Trenutno sam ispunjena, srećna i voljena, pa su mi takve i pesme i to ne mogu da ne prenesem na svoju muziku - rekla je ona.

Društvene mreže su "izgorele" od podrške pop zvezdi, a naročito svi hvale kako lepo izgleda Demi. Pevačica je već zapala za oko stilistima i ljubiteljima mode, koji su prijatno iznenađeni promenom stila i elegancijom koju donosi u poslednje vreme.

Izgleda da je ljubav zaista najveća snaga.

"Vratila se naša Demi!"; "Demi, ponosni smo na tebe" i "Čestitamo" samo su neki od komentara koji preplavljuju njene mreže.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona