• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Našoj glumici Snežani je sin umro 7 dana posle porođaja: Kad je rodila ćerkicu, i muž, i baka su plakali

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa je par strepeo sve dok devojčica nije došla na svet

  • 0

Srpska glumica Snežana Jeremić Nešković poznata je kao pozorišna glumica, koju gledamo u predstavama u Pozorištu na Terazijama, Madlenijanumu i pozorištu Puž.

Najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima "Mala noćna muzika"i "Jagoda u supermarketu", a učestvovala je i u projektima "Šumska škola" i "Zaboravljeni umovi Srbije".

Snežana je, nakon karijere i uspešnog braka, poželela da se ostvari u ulozi majke, što joj je pre četiri godine pošlo za rukom uz pomoć vantelesne oplodnje.

Sudbina je Snežani, nažalost, dodelila teške životne karte, oduzevši joj sina Mihajla samo sedam dana nakon njegovog rođenja.

Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol.

No, tragedija nije uspela da slomi glumičin duh. Odlučna, upustila se u još jednu borbu za potomstvo.

Lepa glumica je prošle godine ponovo ostala u drugom stanju, a u aprilu ove godine rodila je ćerkicu Juliju.

Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa je par strepeo sve dok se Julija nije rodila.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način - ispričala je Snežana za "Gloriju" pre nekoliko meseci, a prenosi "Kurir".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Aleksandra Simić o predstavi "Tvoje i moje"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona