• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog novog filma Demi Mur publika masovno napušta bioskope: "To je šokantan napad na čula"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Stvarno je snimljen samo za mene. To je šokantan napad na čula, vizuelna stimulacija. To je sirovo, ranjivo mesto, gde sam se ogolila. Bilo je oslobađajuće"

  • 0
Demi Moore, Demi Mur Foto: Tanjug/AP

Dramatičan, sirovi, "krvavi" novi film Demi Mur "The Substance", ostavlja efektan utisak na posetioce bioskopa, a mnogi izlaze nakon samo nekoliko minuta govoreći da je to "najgrafičniji film koji su ikada videli". The "Substance" ima za cilj da se pozabavi pitanjem nemogućih holivudskih standarda lepote, a Demi u njemu igra ulogu Elizabet Sparkl.

Nakon otkaza na njen 50. rođendan, Elizabet na crnom tržištu pronalazi supstancu koja može da stvori „mlađu, lepšu, savršeniju” verziju korisnika, ali strogi uslovi leka su bizarni. Toliko bizarni, u stvari, da su posetioci bioskopa napuštali projekcije i u Britaniji i u SAD zbog ekstremnih nivoa krvi na ekranu.

Pretpostavlja se da je najmanje 20 ljudi izašlo sa projekcije na "Lester skveru", u Londonu, pre nego što je film bio završen, nazivajući ga "brutalnim", dok su američki gledaoci takođe pričali o ljudima koji su napustili svoja mesta u zaprepašćenju.

Groteksni film je ipak dobio pohvale kritičara, zahvaljujući divinoj izvedbi.

- Stvarno je snimljen samo za mene. To je šokantan napad na čula, vizuelna stimulacija. To je sirovo, ranjivo mesto, gde sam se ogolila. Bilo je oslobađajuće - rekla je.

Pozitivnost i slavljenje neutralizma prema ženskom ejdžizmu samo su jedni od razloga zašto je film dobio 13-minutnu ovaciju na festivalu u Kanu, a mnogi govore da Demi nije imala ovako "duboku" ulogu 30 godina unazad, prenosi "Dailymail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona