• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima 26 godina, osvojila je Leonarda Dikaprija, na "Šanelovoj" reviji pokorila Pariz: Ko je Vitorija Ćereti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šuška se da bi Leo mogao da se veže

  • 0
Vitorija Ćereti Vittoria Ceretti Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Možda bi neko rekao da je samo jedna u nizu lepotica od kojih holivudskom zavodniku Leonardu Dikapriju srce jače kuca, a koje po nepisanom pravilu, dok su u vezi sa njim, ne prelaze 26 godina. Ali čini se da Italijanka Vitorija Ćereti odaje nešto više.

Crnooka dama koja je više nego samouvereno otvorila "Šanel" reviju na Nedelji mode u Parizu pored zanimljivog crno-belog skraćenog blejzera na pruge, sa širokom kragnom, privukla je pažnju i svojim držanjem.

Vitorija je pokazala komad iz asortimana ženske odeće proleće-leto 2025. dok je hodala sa rukama u džepovima suknje do kolena. "Šanel" je na ovoj reviji odlučio sa klasičnije odevne komade razbija nesvakidašnjom obućom, pa se Vitorija prošetala u neobičnim belim cipelama na platformu, sa crnim vrhom. Prema prognozi modnih znalaca, sledeće proleće biće aktuelne cipele na pertlanje.

Devojka i Breše u Lombardiji modno je otkrivena 2012. godine na takmičenju "Elite Model Look". Imapozantan je broj revija na kojima je učestvovala 2024 - čak 400, pojavila se na naslovnoj strani "Voga" i njegovih međunarodnih izdanja čak 23 puta.

Vitorija Ćereti Vittoria Ceretti Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Ćerka Đuzepea Čeretija, vlasnika kompanije za podove, i Frančeske, domaćice, nakon proboja u modni svet postala je muza najpoznatijih dizajnera. "Dolce & Gabbana" su je odabrali za svoju kozmetičku liniju, Karl Lagerfeld ju je cenio zbog njene svestranosti i odabrao ju je za "Fendi" i "Šanel" emisije.

Birana je da bude jedno od lica "Šanelove" kampanje "Coco Neige".

Vitorija Ćereti Vittoria Ceretti Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Po svemu sudeći, njenu lepotu nisu primetili samo modni magovi, ona je fatalna i za muški svet. U junu 2020. godine na Ibici se udala za Matea Milerija, italijansko-američkog di-džeja. Razveli su se posle dve godine, nakon čega je poznato da je devojka Leonarda Dikaprija.

U intervjuu za "Vogue France", lepotica je rekla da bi studirala ili glumu ili psihologiju da nije započela karijeru modela.

Jedan od izvora "Dejli mejla" je otkrio da je Leonardova veza sa Vitorijom prekretnica za glumca.

„Vitorija je lepa devojka, ali on je, naravno, većinu vremena okružen mnogim lepim devojkama. Ali on obožava nju, a ona njega. Oni su proveli veliki deo leta zajedno na romantičnim putovanjima, a u njegovom krugu je izazvalo mnogo priče da je Leo spreman da se veže“, zaključio je izvor.

(Ona.rs /En.wikipedia.org / Thenews.com.pk")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Monja Bubonja (Dereta): Preduzetnički duh mojih roditelja je jako uticao na mene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona