• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve o Kori Šumaher, ženi u centru skandala: Optužuje ga za varanje u braku, isplivale prepiske advokata

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bili su zajedno 14 godina i "ne može da veruje" da je homoseksualac. Advokati tvrde da imaju dokaze

  • 0
Ralf i Kora Foto: Juergen Tap / imago sportfotodienst / Profimedia

Ralf i Kora Šumaher bili su u, što se samo činilo, skladnom braku 14 godina, a sada su počeli sa optužbama. Navodno, Kora nije znala da je Ralf druge seksualne orijentacije, što ju je mnogo povredilo.

Kada je vest o homoseksualnoj vezi Šumahera odjeknula kao bomba, mnogi su se pitali kako li je njegovoj bivšoj ženi, Kori Šumaher.

Ko je dama o kojoj priča ceo svet?

Kora Šumaher je nemačka televizijska i medijska ličnost, sa uspečnom trkačkom karijerom. Nastupala je na nemačkim TV programima, a pojavila se i na naslovnoj strani časopisa GK, Makim i Plejboj.

Kora Šumaher Foto: Instagram.com/coraschumacher

Ćerka vlasnika benzinske pumpe Gerda Brinkmana i njegove supruge Ingrid rođena je 27. decembra 1976. u Langenfeldu, Rajnland. Studirala je kao specijalista za komunikacije i radila kao model.

Trkačku karijeru započela je ulaskom u "Mini Challenge Deutschland" 2004. godine. Prve dve trke je završila na 22. i 18. poziciji. Posle rundi, privremeno je odustala od vozačke dužnosti kako bi se brinula o svom suprugu Ralfu Šumaheru, koji je zadobio dva preloma grudnih pršljenova u teškoj nesreći na Velikoj nagradi Sjedinjenih Država 2004. godine.

Prema pisanju nemačkih medija, postala je četvrta najplaćenija žena vozač u zemlji.

Trebalo je da se takmiči na Dubaiju 24 sata 2017. dok se nije povukla zbog rupture tetive bicepsa koju je zadobila u oktobru 2016. godine. Posle toga se oporavila i nastavila sa karijerom.

Iako je bila u rialitiju, sebe opisuje kao tihu osobu u javnosti.

Od oktobra 2001. do februara 2015. bila je udata za vozača Formule 1 Ralfa Šumahera, koji je mlađi brat sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera. Imaju sina Davida, koji je odrastao kao trkač, prateći stope svog oca i strica.

Afere posle afere

Međutim, nakon intervjua gde su gostovali Ralf i Etien, isplivale su prepiske gde se Ralf optužuje za iznete laži.

Pismo koje je Šumaher objavio na "Instagramu", kako prenosi "Blick" sadrži eksplozivne detalje na trećoj strani.

- Tvrdnja koju ste izneli kao deo još jednog ljubavnog intervjua na RTL-u sa Frauke Ludovig je takođe očigledno lažna, gotovo zagonetka, da ste bili verni svojoj bivšoj ženi tokom celog braka. Kao što se možda sećate, naš klijent ima brojne dokaze da ste varali našeg klijenta ne samo dok su oni bili u braku, već i sa kim ili sa osobama kog pola.

Budite uvereni da smo pregledali i obezbedili relevantne dokumente. Dakle, govorimo o nekoliko ljudi - kako je naveo tim advokata u Korinu korist.

O kakvim se dokazima radi i da li postoji čak i audio, slikovni ili video materijal ne pominje se. Ralf Šumaher je više puta isticao da je apsolutno bio lojalan Kori. Tako je rečeno i u "RTL" intervjuu .

Pismo advokata Kore Šumaher poslato je Ralfu poštom 26. septembra. Postoji i zahtev da Ralf prestane da "širi neistine" o tome šta je njegova supruga navodno govorila o njemu.

(Ona.rs/Blick.ch)/ En.wikipedia.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta misli Bogoljub Karić: Da li treba podeliti imovinu nakon razvoda?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona