• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka Vitni Hjuston je predosetila ćerkinu smrt, a otkrila je sve u pismu: "Nikad ti nisam rekla..."

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sisi Hjuston (91) sa ćerkom se oprostila pre 12 godina

  • 0
Cissy Houston Sisi Hjuston Vitni Foto: Tanjug/AP

Majka legendarne pevačice Vitni Hjuston, Sisi Hjuston, preminula je u 91. godini života. Pre 12 godina oprostila se od svoje ćerke i uputila joj reči kojima je opisala bol majke zbog preminulog deteta.

Naime, Vitni je preminula u 48. godini u hotelskoj sobi, gde su je zatekli u kadi bez svesti. Veruje se da joj je srce stalo zbog predoziranja psihoaktivnim suprstancama, te da se udavila u kadi. Na službi njene sahrane, objavljeno je šta je majka pevačice koju je svet proglasio "najboljom svih vremena" govorila.

Sisi je dvostruka dobitnica Gremija, majka je i dvojice sinova Gerija i Majkla, a ovo je napisala za Vitni:

- Najdraža Vitni: Božje prisustvo je blagoslovilo naš dom životom, ljubavlju, radošću i mirom. Ti i tvoja braća bili ste centar božanske ljubavi koja je privlačila najbogatije Božje blagoslove.

Bila si Božje dete. Imali smo toliko ljubavi u našem domu koja je zaista bila iznad svega. Uvek si davala, a zauzvraz ništa nisi očekivala. I naša ljubav je bila sila koja je sve više umnožavala ove blagoslove. Nikad ti nisam rekla da mi je Sveti Duh rekao kada si se rodila da nećeš biti dugo sa mnom i zahvaljujem Bogu na prelepom cvetu koji mi je dozvolio da gajim i čuvam 48 godina.

Bog je rekao da je vreme Nipi; tvoj posao je gotov. Pre neki dan, 11. februara, došao je po tebe. Ali ne bez upozorenja. Već dva meseca sam depresivna, plačem, usamljena i tužna, ali nisam znala zašto.

U subotu, pre nego što sam saznala za tvoju tranziciju, zazvonilo je na moja vrata. Otišla sam da odgovorim, ali nije bilo nikoga. Zvonilo je iznova i iznova, nikoga nije bilo pa sam pozvala obezbeđenje da mu kažem da neko zvoni na moja vrata. Proverio je kamere i rekao mi da nema nikoga - napisala je Sisi i dodala:

- Obećala si mi da ćeš doći da provedeš vreme sa mnom posle Gremija. Verujem da su ti duhovi ipak dozvolili da dođeš. Kako te volim Nipi i kako mi nedostaješ, tvoj prelep osmeh, tvoje posebne sitnice koje si mi govorila, a ponekad bi zvala samo da kažeš: "Ćao mama, volim te mnogo".

Cissy Houston Sisi Hjuston Vitni Foto: Tanjug/AP

Oplakujući svoju jedinu ćerku, Sisi je završila poruku rečima:

- Volela sam te mnogo više. Volim te, nedostajaćeš mi, hvala ti što si tako divna ćerka. Počivaj u miru devojčice moja, sada si u naručju Isusa. S ljubavlju, mama.

Sisi je u poslednjim trenucima bila okružena porodicom i bila je pod nadzorom dok se borila sa Alchajmerom.

(Ona.rs/Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anastasija Ražnatović peva hit Vitni Hjuston

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona