• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vole se četvrt veka: Ovo je supruga Sergeja Ćetkovića i bavi se jako kreativnim zanimanjem

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima potpunu podršku supruga

  • 0
Foto: ATA Images

Crnogorski pevač Sergej Ćetković (48) ima dupke pune dvorane na svojim koncertima i jedan je od najuspešnijih pop muzičara na ovim prostorima. Njemu veliku podršku u tome što radi daje porodica, supruga Kristina (40) i ćerke Lola i Mila.

On je u braku sa Kristinom punih 25 godina i njihovu ljubav su krunisale usvojene ćerkice. Ne vole da pričaju o privatnom životu, a kad god se pojave zu javnosti odaju utisak da se vole kao prvog dana.

- Dugo sam je osvajao. Neki ljudi se bukvalno pronađu i verujem da svakoga čeka njegova srodna duša. Odmah sam znao da je ona ta, venčali smo se posle četiri ili pet meseci zabavljanja - rekao je jednom prilikom poznati pevač, prenose domaći mediji.

Kristina je tokom pandemije korona virusa došla na kreativnu ideju kako da ostane aktivna i kojim poslom bi mogla da se bavi. Otvorila je Instagram stranicu na kojoj predstavlja kulinarska umeća.

Stranicu je nazvala "Remek jela" i ima podršku supruga Sergeja u tom procesu. Ima preko 15.000 pratilaca i svakim danom ih je sve više.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovana iz Zrenjanina pravi zdrave igračke za decu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona