• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Hvala, Bijonse!" svi govore godinama, a nismo primetili: Sada je ova devojka javno otkrila šta stoji iza toga

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li su ovo reči koje se govore radi "bezbednosti" ili nešto drugo stoji iza ovog čudnog detalja

  • 0
Džodžo siva i bijonse Foto: Profimedia

Na dodelama nagrada za muzička ostvarenja godinama unazad provlačile su se reči kojima niko nije pridavao značaj. Ali, sada se to primetilo, kada je sav "mulj" najvećih imena u svetu muzike izašao na videlo.

Naime, kada se proglasi izvođač kome se dodeljuje nagrada za neku kategoriju, neretko čujemo u njihovom kratkom govoru kako, pored tima, zahvaljuju upravo njoj - Bijonse.

"Hvala, Bijonse" izgovoreno je nebrojano puta, diskretno ili direktno uoči govora, a teorije koje polako uzimaju danka otkako je i ova pop zvezda uvezana sa hapšenjem repera Pi Didija, sve su glasnije. Naime, mnogi misle ne samo da je Bijonse nekako sarađivala sa Pi Didijem, već i da je ona sa Džej Zijem, suprugom, iznad njega i njegovih kriminalnih dela za koje je optužen. Međutim, kako se niko ne oglašava konkretno o ovim slučajevima, mlada popularna devojka po umetničkom imenu Džodžo Siva, dala je sebi za pravo da načini prvi korak i pokaže na kojoj je strani.

Naime, teorija kruži da su poznati koji pokažu zahvalnost Bijonse tokom govora, na neki način "sigurni" ili, druga teorija je da moraju da pomenu nju kroz reči zahvalnosti jer "ona odlučuje hoće li neko biti uspešan ili ne".  To su dve najčeše teorije, a postoje i neke mračnije, koje postaju sve jače, naročito nakon govora Džodžoe Sive  na "Industry Dance Awards"-u kada je održala mini govor nakon osvojenog trofeja.

JoJo Siwa Foto: Tanjug/AP

Džodžo je relativno nova u svetu muzike, a njena publika su mladi, deca i roditelji koji je prate još otkako je postala popularna u emisiji "Dance Moms". Taj serijal je baziran na devojčicama koje idu u školu plesa kod poznate učiteljice, a usput prate njihove pripreme, poteškoće i usputne svađe roditelja i instruktorke. Nakon što je primećena u tom serijalu, Džodžo je postala dečja zvezda, a nedavno je promenila pravac karijere, kada je poželela da iz sveta "jednoroga i duge" plasira muziku za stariju publiku i gej komjuniti.

Sada, ova mlada zvezda izašla je na scenu i prva, a kako se čini i jedina, u mikrofon pred celim svetom dala svoje mišljenje o Bijonse i celoj situaciji koja drma svet:

- Takođe, moram da se zahvalim Bijonse samo da bih mogla da zaštitim plesnu zajednicu. Bijonse, imaš odličnu muziku. Svi volimo da plešemo uz to. Svi te volimo - rekla je na sceni sa pauzom da bi se nasmejala. Kada je publika počela da reaguje i kada su se čuli šokirani uzdasi i aplauz, Džodžo je dodala:

- Neko je morao da kaže, a ja ću biti taj neko. 

(Ona.rs/Eonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona