• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivao snimak u kojem diva otkriva pretnje muzičkog mogula: "Možeš da izađeš ili kroz vrata ili kroz prozor"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Divu je otkrio producent, reper i biznismen Džej Zi, Bijonsin muž i blizak prijatelj optuženog Paf Didija

  • 0
Rijana, Rihanna Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijana je osvojila planetu pre skoro dve decenije, a nije se znalo da je tadašnji talentovani, lepuškasti devojčurak u stvari proizvod industrije - "grumovano" dete, poput Džastina Bibera, koje je gurnuto u hiperprodukciju i sve razorne posledice iste.

Rijana se povukla sa muzičke scene pre nekoliko godina, otisnuvši se u biznis vode, u međuvremenu se ostvarila i u ulozi majke, što je za fanove bio iznenađujući potez uzevši u obzir da je muzička diva objavljivala albume na godišnjem nivou.

Sada se spekuliše da njena karijera nije bila proizvod truda i želje, radoholičnosti, već primoravanja onih "iznad" da konstantno "zarađuje".

Divu je otkrio producent, reper i biznismen Džej Zi, Bijonsin muž i blizak prijatelj optuženog Paf Didija, a internet bruji o snimku na kojem šesnaestogodišnja Rijana objašnjava proceduru potpisivanja ugovora:

- Rekao je: "Mi ne potpisujemo pesme, mi potpisujemo artiste". A onda je pauzirao i nastavio "postoje dva načina na koja možeš da izađeš odavde, sa potpisanim ugovorom kroz vrata ili kroz prozor, ali znaj da smo na 29. spratu".

Voditeljkin izraz lica se na trenutak promenio, nakon čega se nasmejala, a mnogi komentarišu da se mogul "nije šalio" i da je to jasan indikator "kontrole prisutne u Holivudu".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trudna Rijana je bila zvezda sinoćnje dodele Oskara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona