• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Kamila je pre Čarlsa obožavala žurke, dobar provod i očaravala muškarce: Slike iz mladosti sve govore

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena prva ljubav opisao je stranu kraljice za koju nismo znali

  • 3
Kamila Foto: Stephen Lock/WPA Pool/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Kamila danas je jedna od najpoznatijih ličnosti iz kraljevskih piorodica širom sveta. Međutim, iako je sada vidimo u osmoj deceniji njenog života, za ženu koja je zavela sadašnjeg kralja Engleske govorili su da je bila "veoma posebna dama".

Naime, ponovo su "obrnule krug" njene fotografije iz mladosti, a mnogi se prisećaju i šta su govorili za nju, kada je bila mlada.

Prema Kevinu Burku, Kamilin prvi dečko i prva ljubav, Kamila je imala mnogo obožavalaca.

Naime, on je jednom prilikom otvoreno govorio o onoj strani kraljice, koju mnogi nisu znali. Tada je rekao i da je kraljica imala "mnogo muških obožavalaca i da je bila izuzetno popularna". Takođe, što je veoma interesantno, svoju bivšu dragu nije opisao kao "lepotricu, ali je bila izuzetno privlačna i zavodljiva".

Kamila je počela da izlazi kada je bila tinejdžerka i, kako su i neke njene prijateljice otkrile, sa nekih 17 godina su se vraćale oko četiri sata ujutru sa žurki. Bile su "dobre i fine devojke", kako je opisala i svaka je želela da u budućnosti ima brak koji je za svako poštovanje, ali nisu bežale od svog vremena i druženja. Tako, na jednoj žurki upoznala je Bruka, koji je bio par godina stariji od nje. Očarala ga je harizmom i energijom koja se poklapala sa njegovom. Kako je opisao još, krlajica je obožavala da pleše i uvek je bila viđena na podijumu za igru do jutarnjih sati.

- Svake noći smo imali dva ili tri koktel partija i neku plesnu žurku, a vikendom smo birali između nekoliko plesova na selu. To je bila najbolja zabava, a ja sam imao najbolju i najzabavniju partnerku koju možete zamisliti - rekao je on, piše "Telegraph".

Iako su ona i Bruk po svemu sudeći bili zaljubljeni, Kamila je iznenada raskinula i započela vezu sa nekim u Londonu, po njegovim rečima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak kralja Čarlsa i kraljice Kamile zlatnom kočijom u Vestminstersku opatiju na krunisanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Перагеније

    20. oktobar 2024. | 16:19

    "imala mnogo obožavalaca" - ХЕХЕ, славни енглески еуфемизам...

    Podelite komentar

  • Srebrni

    20. oktobar 2024. | 16:50

    Pa kad se labud pretvorio u Kamilu!?

    Podelite komentar