• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol Kidman dugo nismo videli u ovako erotičnoj ulozi: "Morala sam da pauziram, dosta mi je orgazma"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislila sam da ne želim da me više ikada dotaknu. Bilo je to skoro kao sagorevanje"

  • 0
Nikol Kidman, Fourth Annual Academy Museum Gala Red Carpe Foto: Tanjug/AP

Nikol Kidman je priznala da je bila toliko uzbuđena kada je snimala erotsku dramu "Babygirl" da je u jednom trenutku morala da prekine snimanje. Pedesetsedmogodišnju glumicu gledaćemo u predstojećem erotskom trileru sa dvadesetsedmogodišnjim Harisom Dikinsonom.

U filmu, Nikol igra moćnu oženjenu šeficu kompanije koja se zaljubljuje u nastranog mladog pripravnika. A prema magazinu "The Sun", u jednom otkrivajućem novom intervjuu, diva je rekla da je izvođenje scena seksa sa Harisonom i Antoniom Banderasom (64), koji glumi njenog muža, često bilo previše.

Nikol je počela rečima:

- Postojala je ogromna količina deljenja i poverenja, a zatim i frustracije. Samo odjednom: "Ne diraj me". Bilo je trenutaka kada smo snimali i samo sam mislila: "Ne prilazi mi. Ne želim više da doživim orgazam". Mislila sam da ne želim da me više ikada dotaknu. Bilo je to skoro kao sagorevanje.

Rediteljka Halina Rejjn bila je inspirisana erotskim trilerom "Osnovni instinkt", u Srbiji poznat kao "Niske strasti", i slušanjem o ženi koja nikada nije doživela seksualno zadovoljstvo tokom svog dvadesetpetogodišnjeg braka. Nikol je rekla da ju je projekat privukao jer je to „oblast u kojoj ona nikada nije bila“ u njenoj karijeri. Objasnila je: "Uvek sam bila u potrazi za avanturom, uvek idem gde nisam bila. U ovom području nisam bila", prenosi "Dailymail".

Međutim, podsetimo da je Nikol i te kako više puta očarala u vrelim scenama, od "Širom otvorenih očiju" do "Mulen Ruža". Ali ko zna šta nas čeka sledeće godine, kada film stigne u naše bioskope.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Defile svetskih zvezda na crvenom tepihu "Oskara": Nikol Kidman, Kristen Stjuart, Bili Ajliš,...

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona