• 0
 ≫ 

Mama (35) snimila video sa ćerkom (15): Pratioci ne vide razliku između roditelja i deteta

 ≫ 

- Ko je mama, a ko ćerka - upitao je jedan pratilac

  • 0

Mlada mama šokirala je svoje pratioce deleći video-snimke sa svojom petnaestogodišnjom ćerkom, za koju njihovi pratioci kažu da više deluje kao da joj je sestra.

Britani Ksavijer iz Los Anđelesa ima 35 godina i sve je iznenadila činjenicom da videe snima sa svojom ćerkom. Mnogi su bili zbunjeni misleći da se radi o nekoj vrsti šale ili trenda i da obe imaju po 20 godina.

Britani je već objavljivala videe sa svojom ćerkom Džejdin, ali je se jedan izdvojio i postao viralan. U njemu Britani okreće kameru prema svojoj ćerci, a na snimku piše "Roditi sa 20 godini i sa njom ploviti kroz život".

Video je ubrzo preplavljen komentarima, jer su pratioci bili šokirani činjenicom da su dve devojke na snimku zapravo majka i ćerka.

- Ko je mama, a ko ćerka - pitao je jedan pratilac.

- Izgledate kao sestre - dodao je drugi, dok je treća osoba takođe ostala zbunjena, jer nije mogla da pogodi ko je roditelj, a ko dete.

Birtani je i u ranijim videima pričala o bliskosti sa svojom ćerkom tinejdžerkom, budući da ju je odgajala kao samohrana majka.

- Sećam se kada se Džejdin rodila, osetila sam momentalnu povezanost sa njom. To je nešto što samo majka može doživeti sa svojim detetom - rekla je ona i dodala da je sada, kada je majka još jednog deteta, dosta sigurnija u roditeljstvo.

Kao mlada majka, Britani je imala toliko toga da nauči o samom roditeljstvu, pritom je još uvek išla u školu i imala posao sa punim radnim vremenom.

- Sada osećam da stojim čvrsto na nogama. Mogla sam da učim na greškama iz prošlosti kako bih sadašnjost učinila što boljom - rekla je ona.

Inače, ove mama i ćerka često usklađuju svoje odevne kombinacije, a na društvenim mrežama poziraju u odgovarajućim pidžamama. Sa gotovo milion pratilaca na TikToku i Instagramu, ovaj tandem privlači ogromnu pažnju javnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica