• 1
 ≫ 

TikTok zabava za mališane: Jednostavna igra koja će hipnotisati vaše dete

 ≫ 

Igra uz samo dva rekvizita držaće neko vreme vaše mališane zauzetim

  • 1
Igračke, deca, igranje, zabava Foto: Pixabay

Bebe moramo stalno zabavljati i ni za šta u tom procesu ne možemo tvrditi da provereno radi. Kada malo odrastu, očekujemo da su više zanteresovani za igru i da im ne moramo konstantno nuditi igračke, već da će se sami istraživati prostor i sami se zaigrati.

Desi se često da im je i tada preko potrebna naša asistencija, a mi vrlo lako ostajemo bez ideja i inspiracija za smišljanje svakodnevne animacije.

Umesto da potežete za daljinskim od televizora i uporno im puštate "Baby shark" i slične pesmice, ispratite savet ovih roditelja sa TikTok-a koji su pronašli edukativnu zanimaciju za svoju ćerku.

Autorka videa Krisi Rodrigez i mama devojčice sa snimka napisala je kako je njen muž guglao savete za animaciju starijih beba.

Pronašao je jednostavan savet koji predlaže korišćenje svega dve kutije u koje i iz kojih će dete premeštati stvari. Devojčica se 15 minuta zabavljala u potpunoj tišini.

Devojčica se naslonila na kuhinjski pult i kako se na snimku čini, potpuno udubila u ovu aktivnost. Ispred nje su na radnoj površini bile postavljene dve kutije. Ona je uzela jednu kutiju, punu malih igračaka i počela da pretura po njoj. Zatim je izabrala jednu igračku i spremno je premestila u drugu praznu drvenu kutiju, i tako u nedogled.

Gledaoci su ostavljali komentare u kojima tvrde da su se i oni zagledali u ovaj video i bili hipnotisani dečijom igrom. Neki će rado prihvatiti savet, a neki su predlagali još sličnih ideja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Milica

    23. mart 2022. | 12:10

    Ma daj, otkrili ste rupu na saksiji🤦‍♀️

    Podelite komentar