• 0

Čuvena porodica ponovo aktuelna: Netflix snima seriju o Sredi Adams, Kristina Riči deo projekta

Za sada nije poznato koju ulogu će dodeliti glumici koja je glumila Sredu na koju smo navikli

  • 0
Addams Family Porodica Adams Foto: Orion Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Ako ste jedan od ljubitelja čuvene serije "Porodica Adams", obradovaće vas najnovije vesti. Kristina Riči, glumica koja je igrala Sredu u kultnoj franšizi iz 90-ih , pridružiće se Netfliksu za potrebe serije "Sreda", saznaje "Variety". Ovoga puta Džena Ortega biće Sreda Adams, dok uloga koju će tumačiti Riči još uvek nije poznata i detalji o njoj se drže u tajnosti.

Serija od osam epizoda je opisana kao istražna, natprirodna misterija koja prikazuje Sredu Adams kao studentkinju na Nevermore akademiji, gde će se boriti protiv čudovišta, naučiti da koristi svoje psihičke moći i rešiti misteriju koja uključuje i njene sopstvene roditelje. Interesantan je podatak da će Ketrin Zita Džouns tumačiti Mortišu, a Luiz Guzman će biti Gomez.

Od glavne junakinje se očekuje da spase grad od opasnosti, a sve to dok pokušava da se uklopi u novu sredinu i novo društvo koje stiče na akademiji.

Povratak Ričijeve u porodicu Adams je bez sumnje dobrodošao. Kada je prvi put objavljena vest o novoj adaptaciji kultne serije, Kristinino uključivanje je bio jedan od mnogih zahteva obožavatelja. Stav i estetika kojom odiše Sreda Adams obeležile su mnoge milenijumske estetske izbore i poglede na svet.

Prva sezona serija će biti prikazana do kraja ove godine, a tačan datum još uvek nije poznat.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica