• 1
 ≫ 

Neverovatna životna priča: Rodila je 3 bebe za godinu dana, a nisu bile trojke

 ≫ 

Posle višegodišnje borbe, uspona i padova, Rejčel i njen suprug uživaju u svojoj velikoj porodici

  • 1

Rejčel Svoni i njen suprug Džastin imaju troje dece i neverovatnu životnu priču. Naime, Rejčel je sva tri deteta rodila u istoj godini, a nisu bile u pitanju trojke. 

Svoju prvu ćerku Emu rodila je 13. avgusta 2019. godine, a onda je, samo tri meseca kasnije, otkrila da je ponovo trudna i to sa blizancima.

Rejčel, koja na svom Jutjub kanalu deli priče o svojoj porodici, u jednom video-klipu priznala je da su neprospavane noći bile jedan od njenih najvećih izazova.

- Džastin želi da mi pomogne oko dece, ali dečaci nekada toliko vrište da on ne može da ih umiri, jer oni samo žele svoju mamu - priča Rejčel.

Međutim, bez obzira na poteškoće sa kojima se par suočava, Rejčel i Džastin kažu da ni za šta na svetu ne bi dali život koji sada imaju.

- Bez obzira na to koliko smo umorni, srećniji sam nego ikad. Džastin i ja smo godinama sanjali o porodici - otkrila je ova žena.

Inače, ovaj bračni par se pre nekoliko godina suočio sa velikom životnom traumom. Nažalost, njihovo prvo dete je zbog prevremenog rođenja umrlo.

Međutim, kako kažu, nisu dopustili da ih ovaj bolan gubitak dotuče, već su skupili hrabrost i odlučili da ponovo prošire svoju porodicu.

- Borili smo se sa problemima koji su vezani za plodnost i zaista je smo imali grozan životni period. Posle mnogo truda i patnje, odlučili smo se za vantelesnju oplodnju i uspeli smo - pričaju njih dvoje s osmehom na licu.

Doktori su rekli Rejčel da postoji samo jedan odsto šanse da ostane u drugom stanju prirodnim putem, međutim, Bog je imao drugi plan.

- Trudna sam već 23 nedelje i ono što je vest je to što sam prirodnim putem ostala trudna. Veoma se radujemo što naša porodica postaje bogatija i veća. Zahvalni smo Bogu na svemu - zaključila je Rejčel.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Svaka cast

    26. mart 2022. | 21:57

    Mene zena posle prvog deteta nije htela ni da pogleda 3 meseca

    Podelite komentar