• 0

Dodela Oskara: Omiljeni holivudski parovi zajedno su blistali i na crvenom tepihu

Dame su prošetale različite raskošne toalete, dok su gospoda ostala verna neprolaznoj efektnosti crnog smokinga

  • 0
Dodela Oskara 2022 Foto: Tanjug/AP

Sinoć je u Dolbi teatru održana 94. dodela Oskara i sve holivudske zvezde trudile su se da njihovo prisustvo prođe zapaženo. Jedno je sigurno, oni koji su već decenijama zajedno, nepogrešivo dobro u paru nastupaju i na crvenom tepihu. Slavni, moćni i talentovani parovi sinoć su zajedno zablistali na dodeli Oskara i međusobno se bodrili sve do same ceremonije dodele nagrada.

Najbolji primer za nesebičnu podršku koja nema granica jesu Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban. Nikol Kidman, nominovana za film "Biti Rikardos", nosila je haljinu "giorgio armani prive", specijalno izrađenu po njenoj želji. Nikol Kidman i Kit Urban pretvorili su 94. dodelu Oskara u veče samo za njih dvoje. Kantri pevač pridružio se na crvenom tepihu svojoj supruzi, koja je nominovana za najbolju glumicu, samo nekoliko sati nakon nastupa u Las Vegasu prethodne noći.

Urban je dodao da je neverovatno ponosan na svoju suprugu i da je film odličan. Kidman je pozirala za fotografije u svilenoj haljini sa golim ramenima, na čiji se gornji deo nastavljala suknjom sa peplumom, a po crvenom tepihu vukao se šlep od haljine ukrašen zlatnim kristalima. Haljina je specijalno obojena u plavu boju samo na zahtev slavne glumice, što ju je učinilo neizmerno srećnom.

Dodela Oskara 2022 Foto: Tanjug/AP

Penelope Kruz i Havijer Bardem su se pojavili oboje u crnom i izgledali su jako skladno na crvenom tepihu, a ova noć je za njih bila neizmerno posebna budući da su oboje bili nominovani za Oskara u važnim kategorijama. Par koji je u braku od 2010. godine podigao je svoj stil za večernje izlaske na viši nivo. Haljina 47-godišnje glumice od tafta imala je otvorena leđa i trebalo je 680 sati rada kako bi se za nju izradila baš za ovu priliku.

Haljina je imala karirani grafički vez sa metalik efektom koji je izgledao kao ogrlica. Odgovarajući nakit je takođe bio iz iste modne kuće, a njen suprug Havijer Bardem ostao je dosledan svom klasičnom stilu u potpuno crnom smokingu sa leptir-mašnom.

Bardem je svoju treću nagradu u karijeri dobio za najboljeg glumca za ulogu Dezi Arnaza u filmu "Biti Rikardos", a Kruz je dobila drugu nominaciju za najbolju glumicu za ulogu u "Paralelnim majkama" Pedra Almodovara.

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner izgledali su neverovatno elegantno dok su šetali crvenim tepihom na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Glumac je nosio svoje prepoznatljive nijanse dok je pozirao za fotografimae sa svojom dugogodišnjom ljubavlju. Kristin je ukrala šou u crno-beloj balskoj haljini sa zamršenim dizajnom od čipke, a plave pramenove zamenila je toplom braon bojom i jednostavno isfeniranom frizurom. Njen muž nosio je jednostavan crni smoking sa crnom leptir-mašnom, belom košuljom i neizostavnim naočarima za sunce.

Još jedan par koji je zajedno debitovao na ovogodišnjoj dodeli bili su Mila Kunis i Ešton Kučer. Dugogodišnji par, koji je u braku od 2015. godine, pozirao je zajedno na crvenom tepihu ispred Dolbi teatra. Mila Kunis se odlučila za bledoružičastu haljinu sa asimetričnim dekolteom, dok je Kučer nosio crni smoking. Kučer je iz publike zaljubljeno posmatrao svoju suprugu koja je na bini bila deo voditeljskog programa.

Video: Defile svetskih zvezda na crvenom tepihu Oskara: Nikol Kidman, Kristen Stjuart, Bili Ajliš,...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica