• 0

Slučaj koji se dešava jednom u 100.000 porođaja: Đina je rodila identične trojke

Ovaj bračni par je napravio profil na društvenoj mreži Instagram i svakodnevno objavljuju zanimljive video-snimke i fotografije sa svojom decom

  • 0

Roditelji će se sigurno složiti sa činjenicom da je dete velika obaveza i da zahteva punu posvećenost i pažnju. Nije lako biti i vaspitač i pedagod, i kuvar, i kućna pomoćnica samo jednom detetu, a još kada imate troje dece istog uzrasta, stvari nisu uvek lake.

Roditelji "jednog od 200 miliona slučajeva identičnih dečaka trojki" razmišljaju o najboljem, ali i najtežem poslu dok proslavljaju prvi rođendan svojih sinova.

Đina Devdnei (35) i njen suprug Kreg bili su šokirani kada su od doktora saznali da su njihove bebe pravo čudo i retkost.

Đina je zatrudnela prirodnim putem i na svet donela identične trojke, što je slučaj koji se dešava jednom u 100.000 porođaja. 

Kada su rođeni, dečaci su proveli šest nedelja u bolnici pre nego što su otišli ​​kući.

Sada Džimi, Džensen i Džekson slave svoj prvi rođenda.

- Biti mama je najbolji posao ikad. To je daleko najteži posao, ali sada ga apsolutno volim, čak i zbog nedostatka sna i poseta bolnici - rekla je Đina.

Kako kažu, nije lako imati tri bebe u isto vreme, ali ističu da su uspostavili pažljivo planiranu rutinu.

- Znamo tačno kada se jedna beba budi, kada treba da uspavamo drugu i tako ukrug. Hranjenje je najzanimljivije, jer Đina hrani dvoje, a ja sa trećim spremam hranu za njega - rekao je Kreg.

Ovaj bračni par je napravio profil na društvenoj mreži Instagram i svakodnevno objavljuju zanimljive video-snimke i fotografije sa svojom decom.

- Roditelji nas prate, jer žele da vide trikove koje koristimo u roditeljstvu, a najviše ih zanima kako se snalazimo s tri bebe - zaključila je Đina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica