• 0

Šta kaže žena o kojoj ovih dana priča ceo svet: Džejda o reakciji supruga Vila Smita

Bračni par Smit je u žiži javnosti od večeri u kojoj je izbio incident. Šta kaže gospođa Pinket Smit?

  • 0
Vil Smit, Džada Pinket, Kris Rok

Foto: Tanjug/AP

Vil Smit je šokirao publiku koja je bila prisutna u noći dodele Oskara kada je ošamario Krisa Roka zbog šale o njegovoj supruzi Džejdi Pinket Smit. Dodatne infomacije o toj noći stižu od izvora koji je govorio za "Us Weekly". Informacije se tiču toga šta Džejda misli o svađi.

Insajder kaže za magazin da nije "ljuta" na svog muža, već da želi da se to nije ni desilo ili da je sve moglo drugačije da se odvije.

- Bilo je u žaru trenutka i on je preterano reagovao - rekao je izvor i dodao: - On to zna, ona to zna. Slažu se da je preterano reagovao.

Izvor je dalje objasnio kako Džejda nije žena kojoj je potrebna zaštita. On nije morao da uradi ono što je uradio, njoj nije bila potrebna zaštita. Ona nije nežni cvet, već jaka, odlučna žena i može da se bori u sopstvenim bitkama. Ali, ona će uvek stati uz njega. Insajder je dodao:

- Oni štite svoju porodicu. Oni su sve svojoj deci. Učinili su sve da izgrade ovaj život za sebe i veoma su zaštićeni u sopstvenim životima i čine sve što mogu da zaštite svoje voljene.

Džejda pati od alopecije, za koju, navodno, Kris u to vreme nije znao kada je zbijao šalu na račun njene obrijane glave. Ona je prekinula ćutanje Instagram objavom: "Ovo je vreme zaceljenja i tu sam zbog toga".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Čim je Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara, odmah je postao najveći "gubitnik" večeri. Pribegao je nasilju da bi rešio svoj problem, dao je ostavku na Akademiji filmskih umetnosti i nauka, a i dalje bi mogao da bude suspendovan ili izbačen iz AMPAS-a. Dakle, iako je Smit osvojio Oskara za najboljeg glumca, suočava se sa posledicama za svoje postupke. Odmah nakom šamara suočio se i sa kritikama nekoliko holivudskih zvezda.

Smitov govor u suzama u kome se izvinio za svoje postupke (ali ne i Roku) nagovestio je njegove velike emocije nakon svega.

Kako je postalo jasno da incident nije bio deo emisije po scenariju, zabavljači su brzo odgovorili. Mark Hamil je osudio napad, kao i komičarka Keti Grifin. Džim Keri, Adam Sendler, Džad Apatou i mnogi fanovi reagovali su podrškom Roku i gađenjem prema Smitu. Smit je odbio da napusti dodelu kada su ga predstavnici Akademije zamolili, a Rok je odbio da podnese tužbu.

Šta će se dalje dešavati, ostaje na Akademiji da odluči.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica