• 1

Dženifer Lopez i Ben Aflek su ponovo vereni: Prsten sa zelenim dijamantom košta mnogo više od prethodnog

Prsten u posebnoj nijansi zelene boje, koju Dženifer najviše voli, izrađen je specijalnom metodom

  • 1
Ben Aflek i Dženifer Lopez , Ben Affleck and Jennifer Lopez

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek se zvanično ponovo venčavaju, a sve oči bile su uprte u njen novi verenički prsten. Aflek je ovog puta njoj darovao prsten sa zelenim dijamantom, što je Lopez obelodanila na svom sajtu i otkrila da je to njena omiljena boja.

Spomenula je i zelenu "versaće" haljinu koju je nosila na Gremiju 2000. godine, napisavši: "Uvek kažem da je zelena boja moja srećna boja. Možda se možete setiti određene zelene haljine. Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se dešavale neverovatne stvari kada sam nosila zeleno."

Ovo nije njen prvi verenički prsten od Afleka. Još u novembru 2002. godine, Aflek je zaprosio Dženifer šestokaratnim ružičastim dijamantskim prstenom. Aflek i Lopez su na kraju otkazali venčanje u septembru 2003. godine, pre nego što su se zauvek razišli u januaru 2004. Pomirili su se prošlog proleća.

Njen bivši publicista Robert Šuter govorio je u maju 2021. o tome kako veruje da Lopez zapravo još uvek ima taj prvi verenički prsten.

- Koliko ja znam, Džen nikada nije vratila prsten - rekao je Šuter. - Dakle, ako stvari krenu nabolje sa ovo dvoje, ona već ima najlepši prsten koji sam video. To je apsolutno zapanjujuće - objasnio je.

- Ako je to zaista zeleni dijamant, onda sam zapanjen - rekao je izvršni direktor "Diamond Pro" Majk Frid. - Zeleni dijamant te veličine je neverovatno redak. Ja bih procenio prsten na više od pet miliona dolara, a mogao bi da vredi više od 10 miliona dolara.

Vodeći stručnjak za dijamante Zek Stone iz juvelirnice "Steven Stone" rekao je za magazin "ELLE" da takođe veruje da je ovo zeleni dijamant, onaj koji je tretiran posebnim tehnikama kako bi se istakla specifična nijansa.

- Verenički prsten Dženifer Lopez je senzacionalan. Sa neverovatno živom bojom, izgleda da bi to mogao biti prirodni zeleni dijamant koji je poboljšan HPHT temperaturnim tretmanom, što je dobro poznata metoda za promenu boje dijamanta. Stoun je dodao da kao i prvi verenički prsten, ovaj verovatno vredi milione.

- Središnji kamen je procenjen na devet do deset karata, sa izduženim jastučastim rezom. Uzimajući sve ovo u obzir, ovo je bez sumnje najskuplji verenički prsten koji do sada nismo mnogo viđali, sa procenjenom vrednošću višom od  3.000.000 dolara.

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • M.K.

    11. april 2022. | 18:25

    Nisam tada pratila zašto su uopšte raskinuli ,po meni divan par 💞 nadam se da ce ovaj put da potraje.

    Podelite komentar