• 2

Nerođenom sinu kupio jahtu vrednu više od četiri miliona evra: "Dobiće i svoj stan"

Na društvenim mrežama ga osuđuju da troši previše novca, ali on se ne slaže s njima

  • 2

Svom nerođenom sinu kupujem jahtu vrednu četiri miliona evra, a njegova sestra je dobila stan i dijamantski prsten kad se rodila. Znam da ćemo ih razmaziti, kaže muškarac koji će se venčati za bivšeg dečka svoje ćerke.

Bari Drevit-Barlov (51), otac šestero dece, očekivao je trojke sa svojim novim verenikom Skotom (27) i bivšim Tonijem, nakon što su sva tri muškarca dala svoj genetski materijal.

Ipak, trudnoća se svela na samo jedno dete, odnosno dečaka koji bi trebalo da se rodi 7. avgusta.

- Nismo prestali da kupujemo stvari za njega. On će sigurno biti razmažen kao i sva ostala deca. Kupili smo mu najnoviju dizajnersku odeću i opremili celu sobu - kaže Bari.

Međutim, najskuplja stvar koju su budući roditelji kupili za svog nerođenog sina svakako je jahta vredna četiri miliona evra.

- Ime jahte će biti River Drevit-Barlov, iako smo to menjali više od pet puta. Takođe planiramo da kupimo nekoliko nekretnina za sina. Mislim, pošteno je, jer smo svoj deci kupi nešto - kaže Bari.

Prema njegovim rečima, novac za novu bebu ne troše samo on i Skot, već i starija deca koja ne mogu da dočekaju prinovu.

- Moja ćerka je prošli mesec potrošila više od 28.000 evra samo na odeću za bebe. Svi smo veoma uzbuđeni - rekao je otac šestoro dece.

Bari i Skot planiraju da uskoro kupe novu kuću, a sve ove informacije dele sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram koji misle da je ovakav način života bahat.

- Ljudi će uvek pričati i stvarno ne obraćam pažnju. To je moj novac, ja radim za njega i trošiću kako god ja želim. Život je prekratak da bih se suzdržavao. Pare ne mogu da ponesem sa sobom u grob, tako da je idelano vreme da ih potrošim - zaključio je Bari.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • 123

    18. april 2022. | 17:41

    Bolesnici!

    Podelite komentar

  • Aleksandar

    19. april 2022. | 00:53

    💗💗💗🌈🌈🌈

    Podelite komentar