• 1

"Hvala ti za moje srce, zahvaljujem ti za svoj život": Kit Urban objasnio kako ga je Nikol spasla poroka

Urban je prekretnicu u svom životu napravio baš kada su on i Nikol doneli odluku da je vreme da stupe u brak

  • 1
Nikol Kidman, Nicole Kidman Keith Urban Foto: Profimedia/The Mega Agency/AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Tokom nedavnog intervjua za Tajms, Kit Urban (54) je govorio o svojim bitkama sa alkoholizmom i zavisnošću od droga, svom putu ka oporavku i ulozi koju je u svemu tome imala njegova supruga Nikol Kidman. Urban se prvi put prijavio na rehabilitaciju 1998. godine, a zatim ponovo, samo nekoliko meseci nakon što se venčao s Kidman, 2006. godine.

Kit Urban pripisuje zasluge svojoj supruzi Nikol Kidman što mu je spasila život, ali ne na način na koji mislite. Ne, nije odagnala opasnost u fizičkom smislu, već je prepoznala njegovu opasnu vezu sa drogom i alkoholom i ohrabrila ga ljubavlju da to popravi.

Nažalost, kokain i alkohol su česti poroci u muzičkom biznisu. I kao dugogodišnji voljeni kantri umetnik, Urban je vremenom postao zavisnik od oba. Zato je na kraju proveo više puta na rehabilitaciji, a odlazak na poslednju je insistirala Nikol.

- Drago mi je što to ništa nije promenilo u mojoj muzici. Napisao sam dosta hit pesama dok sam bio pijan. Napisao sam ih dosta i dok sam bio trezan. Osećam se srećnim što nije definisalo moju kreativnost - izjavio je Kit još davno.

I taj izbor je napravljen uglavnom zahvaljujući njegovoj supruzi Nikol Kidman. Urban je prekretnicu u svom životu napravio baš kada su on i Nikol doneli odluku da je vreme da stupe u brak. Kako je sam rekao, sa njom se duhovno probudio i skupio snagu da se odrekne svojih poroka.

- Moj tata je bio alkoholičar, tako da sam odrastao u kući alkoholičara i trebalo mi je mnogo vremena da poverujem da sam i ja isti - rekao je Urban.

Kidman je bila inspiracija za njegovu pesmu "Thank You" sa njegovog albuma iz 2009. Pesma, koju je Urban napisao sa Rikom Novelsom, uključuje tekst: "Hvala ti za moje srce, zahvaljujem ti za svoj život. I zahvaljujem Bogu na milosti i milosti. I što si postala moja žena".

Par je prošlog juna proslavio 15 godina braka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vojvoda Morački

    23. april 2022. | 07:11

    Ne može da se drogira. Nema para, sve ode sajentolozima.

    Podelite komentar