• 1

Njih dvoje su zajedno rešili da promene životne navike: Smršali su i spasli svoj brak

Kako je Kris sve više mršavio, Hejli se sve više gojila i nije mogla da se iskreno raduje suprugovom uspehu, ali je i ona shvatila da je vreme za promenu

  • 1
par zaljubljeni muz zena debeluce debeljuca gojaznost i ljubav

Foto: Shutterstock Ilustracija

Kris i Hejli Pandolfo su bračni par koji dugo nije vodio računa o svom zdravlju pre nego što su rešili da poprave navike u ishrani i vežbanju.

Kris je godinama radio kao obezbeđenje u noćnoj smeni, što mu je samo pomoglo da se sakrije od sveta i da jede uglavnom u kasnim večernjim časovima. Tek kada je jedne noći ugledao svoj odraz na ekranu laptopa, dok je izbegavao ogledala, shvatio je koliko je, kako je opisao, zaista "tužna, tužna osoba". Dostigavši prelomnu tačku, Kris je shvatio da je sa 35 godina bio samo dve godine mlađi od svoje majke kada je ona preminula od bolesti povezane sa gojaznošću.

Nije želeo da njegova deca pomisle kako tata samo sedi u stolici i ne radi ništa. Spreman da učini sve da bi popravio svoje zdravlje, prijavio se za "Beachbody", odbijajući operaciju zeluca, jer je želeo da se pozabavi razlozima zbog kojih se uopšte ugojio.

Vežbao je kod kuće, boksovao dva puta dnevno i uz to je promenio ishranu. Kris je priznao da je pre procesa transformacije imao skoro 200 kilograma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Pandolfo (@thechrispandolfo)

Sa druge strane, njegova žena Hejli takođe je mučila sopstvenu muku.

- Bio je vreo dan i išli smo na plažu, a ja sam sedela u ogromnim farmerkama i vrećastoj majici. Plakala sam od nemoći i srama zbog svog izgleda - iskrena je Hejli za "The Sun".

Ona je otkrila da od malih nogu nije imala zdrave navike u ishrani.

- Moji roditelji su bili siromašni i sve što smo jeli bilo je jeftino i nezdravo. U vreme kada sam upoznala Krisa u Mančesteru, u maju 2008. godine, imala sam 31 godinu i osećala sam se bezvredno. Nisam mogla da verujem kada me je pozvao da izađemo, ali me je ubedio da nam dam šansu. Venčali smo se u septembru 2009. godine. Malo sam smršala da bih ušla u venčanicu, ali onda smo se oboje vratili na pice i kinesku hranu. Kris nije bio vitak, iako je bio jak i išao je u teretanu, ali nikada nismo razgovarali o mojoj težini. Znao je da će me to samo uznemiriti - navodi Hejli.

Njima dvoma se u isto vreme desilo da obole od depresije - Hejli posle porođaja, a Kris posle povrede na poslu zbog koje se otežano kretao. Ujedno, on je počeo i manje da zarađuje. Hrana je tada bila njihova jedina uteha.

Kada je Kris rešio da smrša, spartanski se pridržavao programa. Mršavio je i postajao srećniji, dok se Hejli sve više gojila. Zbog vlastitog izgleda nije mogla da bude iskreno srećna što je Kris napredovao na putu ka cilju.

A onda se desio karantin.

Kako je Hejli zbog prekomerne težine spadala u rizičnu grupu koja bi lakše obolela od kovida-19 i teže podnela infekciju novim korona virusom, zabrinula se za sebe i svoju porodicu. Požalila se suprugu i rekla da je spremna na promenu. Prestala je da jede pice i kinesku hranu i okrenula se zdravim navikama. Rezultat nije izostao.

U februaru 2021. imala je 95 kilograma, ali sama kaže kako joj brojke zapravo nisu ni važne, već činjenica da se oseća mnogo zdravije i da je stekla zdrave navike kojih se i dalje pridržava.

Kris i Hejli sada uživaju u svom putu ka boljem i zdravijem životu i jačem i zdravijem telu. Oboje su, kažu, svesni da im je to što su oboje krenuli sa transformacijom spasilo brak.

Video: Bila je teška 172 kilograma, a za godinu dana smršala čak 70! Ne planira da se zaustavi!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Praziluk

    2. maj 2022. | 11:28

    Kod nas nije problem gojaznost već su to nedostatak para

    Podelite komentar