• 0

Mama izazvala lavinu komentara zbog vaspitnih metoda: "Tražim mu dozvolu za menjanje pelena"

Ova majka redovno objavljuje video-snimke na društvenoj mreži TikTok, a onaj u kom objašnjava kako vaspitava svoje dete postao je viralan

  • 0

Video: Mnogi se pitaju da li je preterala: Mama svog sina (1) pita da li sme da mu promeni pelene

Koliko god se trudili da budete dobar roditelj, neke greške su jednostavno neminovne. Ono što jedan roditelj smatra da je dobro za njegovo dete, drugi tvrdi da je to potpuno pogrešno.

Kori (21) iz Kanade je majka jednogodišnjeg dečaka, a njene vaspitne metode našle su se na meti osude internet korisnika.

Naime, ova majka redovno objavljuje video-snimke na društvenoj mreži TikTok, a onaj u kom objašnjava kako vaspitava svoje dete postao je viralan i pregledalo ga je više od 1,6 miliona ljudi.

Kori je objavila video u kom je navela tri pravila kojih se drži u roditeljstvu, a za koja kaže da uzrujavaju druge ljude.

- Moj sin ne provodi vreme nasamo ni sa kim ko ne poštuje naša pravila, uključujući bake i deke - započela je ova majka, pa je dodala:

- Nikom osim mene ne sme da mu daje slatkiše. Ja sam jedina koja to sme, jer mu na taj način pratim i ograničavam unos šećera. On nikada ne mora ništa da deli s drugim. Na primer, ako donese igračku u babinu i dedinu kuću, ne mora da je daje svojim rođacima. Isto pravilo važi i kada smo na igralištu. Nije da ljudi ne smeju da grle i ljube mog sina, ali moraju da traže pristanak od njega. On zna razliku između da i ne. Ja tražim njegovu dozvolu za sve, pa čak i onda kada treba da mu promenim pelenu. I poslednje pravilo je da ne sme puno da gleda televizor, jer on ima samo godinu dana.

Otkako je objavljen, video je prikupio više od 220.000 lajkova i 2.300 komentara, a više je bilo onih koji se ne slažu sa njenim vaspitnim metodama.

- Zašto nosiš njegove igračke ako ne sme da ih deli s drugima? Voleo bih da vidim kako bi reagovala kada bi on želeo tuđu igračku, a drugo dete mu ne da, pa se on rasplače. Divna scena. Puno sreće - napisao je jedan čovek.

- Bože, žena uči dete da ne deli. Današnji roditelji mnogo filozofiraju oko vaspitanja i na kraju nikada ne ispadne kako su želeli - dodao je drugi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica