• 0

Najautentičnije vereničko prstenje poznatih: Koliko karata broji čiji dijamant

Parneri ovih poznatih dama su se potrudili da izaberu najraskošniji kamen

  • 0

Veridbe slavnih su jedna od omiljenih stvari koju čitaoci vole da isprate u medijima - zato što uključuju dve zvezde, a pomalo i zbog zainteresovanosti za verenički prsten.

Nije iznenađujuće da slavne ličnosti ne štede novac kada je u pitanju komad nakita koji će nositi zauvek. Vodi se računa o načinu na koji je nakit dizajniran, posebno mesto zauzimaju i gravure. Jednom prilikom, bila je zatvorena cela "Tifani" prodavnice samo da bi se nabavio onaj pravi.

Ovo su neki od najautentičnijih komada koje nose holivudske zvezde.

Avril Lavinj

Dobro poznata pank-rok diva Avril Lavinj kroz nekoliko videa objavila je veridbu sa pop-pank rokerom Modom Sunom. On možda nije skejter, ali se ispostavilo da jeste ljubav za ceo život. Neverovatni prsten je u obliku srca sa ugraviranim rečima "Zdravo, ikono (Hi, icon)" — prve reči koje joj je uputio.

- On je od samog početka znao da želim dijamant u obliku srca jer smo na dan kada smo se upoznali oboje nosili prstenje u obliku srca. Od tada ih nosimo svaki dan, tako da je prikladno imati verenički prsten baš ovog oblika - rekla je Avril, koja je zaprošena u Parizu, dok su čamcem plovili niz reku Senu. Ko bi tome rekao ne?

Avril Lavinj, verenik Mod San

Foto: Instagram/avrillavigne

Prijanka Čopra

Pevač Nik Džonas je zatražio potpuno zatvoranje prodavnicue "Tiffani & Co." u Londonu kako bi na miru mogao da izabere savršen prsten. Verenički prsten od četiri karata je zaista zapanjujuć, tako da se može reći da su se njegov trud i specijalni zahtevi isplatili.

Prijanka Čopra, Nik Džonas

Prinskrin: Instagram/priyankachopra

Hejli Biber

Stari tvit iz 2012. godine je zapravo zaslužan za impresivni ovalno sečen verenički prsten sa dijamantom od 10 karata. Taj tvit je glasio: "Ako moj prsten nije tako velik kao onaj koji ima Blejk Lajvli, ne želim ni da se venčam", a uzgleda da ga je Džastin s pažnjom ispratio. Hejlin prsten je skoro identična replika prstena glumice Blejk Lajvli, osim što je njen ružičast, a Hejlin proziran. No, ipak je veličina ovde bila najvažnija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Blejk Lajvli

Ovalni ružičasti dijamant Blejk Lajvli je postao legendaran, i to sa dobrim razlogom. Obruč od ružičastog zlata savršeno odgovara ružičastom kamenu i prekriven je delikatnim, svetlucavim dijamantima. Rajan Rejnolds zapravo uopšte nije konsultovao Blejk pri izboru, jer kako je Blejk rekla, ona se udala za gospodina koji je očigledno nadaren da čita misli. Njena prijateljica i omiljeni draguljarka, Lorejn Švarc, dizajnirala je prsten zajedno sa Rejnoldsom i tako je stvorena magija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pristine Gemstone Jewelry (@pristinegemstonejewelry)

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica